Det drypper fra loftet men isoleringen er ikke våd på loftet!

Har et rum med træ lort hvor det drypper ned fra. Jeg har været oppe på loftet og der er det helt tørt? Men hvordan kan det dryppe når isoleringen er helt tør? Hvordan kommer vandet så ned til loftet? 


6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Det kan rende langs noget førende fra taget. En hætte eller skorsten. Der behøves ikke være våd isolering lige ovenover det våde træloft. Vandet kan rende et andet sted fra end lige oven over. Du må op på loftet og få hånden helt ned på oversiden af træloftet og føle dig frem hvor vandet kommer fra, hvis du ikke har noget førende fra taget i nærheden.

Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
stef8879 skrev den 21-01-2018 15:00:57

Har et rum med træ lort hvor det drypper ned fra. Jeg har været oppe på loftet og der er det helt tørt? Men hvordan kan det dryppe når isoleringen er helt tør? Hvordan kommer vandet så ned til loftet? 


Et eller andet sted er dit tag utæt. Måske en manglende fugleliste i tagpladerne så vandet bliver presset den vej ind når det blæser på den side af taget ?

Vandet løber helt sikkert oven på din dampspærre indtil der er et hul i denne. Du må se at få fundet hullet i taget der giver vand.     


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.

Altså det i skriver har ikke hjulpet. Det bliver ved med at dryppe når det regner. Men det er tæt og der er intet vand deroppe. Det er helt tørt? Forstår det virkelig ikke

Hvis du ikke kan føle dig frem er der jo næsten ikke andet valg end at fjerne isolering fra det område der er vådt og så kan du se hvor vandet render fra.. Men ja ville også gætte på det løber langs en skorsten eller aftræk til emhætte, videre ned på dampspærre og så igennem hvor der er et lille hul.. 

Vandet kan jo løbe langt oven på en eventuel dampspærre, for derefter at gå igennem et sted langt fra den egentlige utæthed i taget.

Det kunne også være et vandrør under isoleringen som er tæret... Derfor op med isoleringen på det berørte område.


Elektronikteknikeren
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis