Kommentarer til projekt: Varmeflytning via luft

Her samles kommentarer til projektet: Varmeflytning via luft

Kommentarer vises både her og på projektet.
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Har du checket om spirorøret nogen steder sidder løst og kan ryste, og er det rystelser fra ventilator der forplanter sig over i røret (vi fysisk kontakt) eller er det luftens strømning der får spirorøret til at vibrere?

En mulighed kunne være at indsætte en lyddæmper, el måske først prøve med plasticrør el lyddæmpet flexslange (ved godt at det skal være metal aht brandspredning - men nu er det jo en bjælkehytte så det gør nok ikke den store forskel :-)

Alternativt pakke røret ind i en kasse med isolering. Alle de sidste er mere volumiøse løsninger, så hvis lidt flere montagebånd med gummiliste kan løse det er der nok bedste mulighed



Det er ikke nemt at skubbe varm luft. Du bruger mere energi end du flytter. Sæt ventilatoren i den anden ende af spiroen, så du suger luften ud til det bagerste rum i stedet.


Det er vigtigt at der er en fleksibel forbindelse mellen ventilator og rør, således at støj fra ventilatoren ikke forplanter sig til røret. 

Hvis du suger gennem røret, så prøv at montere en udsugningsventil på røret. At suge gennem en "brat" rørende vil give støj.

En større rørdimension vil også reducere støjniveauet.


Søren O
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis