HJÆLP betongulv

Vi har støbt cementgulv, men det er skævt og vi har brug for at få flere centimeter på. Vi havde tænkt selvnivelering men det bliver for dyrt hvis vi skal nivellere op til 6-7 cm nogle steder. Hvad kan vi gøre?...det er vores køkken og der skal klinker på

6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Så har du plads til et pudslag, lidt besværligt men billigt i materialer.


Vi prøver igen, i morgen --

Er det sunken under eller hvordan er det blevet så skævt?

Men ja du burde kunne kører et slidlag på 

Net det er bare skævt


Ja hvis bare der skal en del på over det hele (altså ingen steder hvor der kun mangler 2mm) så er et slidlag sagen. Det er basalt set et nyt lag beton, men blandet lidt finere. Nogle bruger kun sand, men hvis det skal op på 6-7cm, bør du nok bruge grus også.

Men det hele bliver nemmere hvis du gør forarbejdet for at få det lige. - Tag nogle lister og klods dem om (søm fx styreklodser fast på dem) sådan at de ligger vandret. Læg dem med 1m mellemrum.

Smid så beton på og brug et vatterpads eller lignende til at rette laget af så det er i højde med overkanten af listerne. Når det så er en smule tørt fjerner du listerne og fylder hullerne op.


Ask

Du får da problemer med dørene med 7 cm.   Ned til 15/20 mm kan i lægge slidlag men smør et lag flise lim på inden så flise lim og beton lægges vådt i vådt (samtidig) 


km
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis