Varme i udestuen

Hej,

Jeg er på udkig efter nogle gode bud på en varmekilde i en ok isoleret udestue på 30-35 m2. Der er på nuværende tidspunkt vandbåret gulvvarme (klinker med laminat gulv ovenpå) der er tilsluttet en Bosch luft til vand varmepumpe. Hele huset indgår i en varmekreds (gulvvarme og radiatorer) og gulvvarmen i udestuen reguleres som en radiator med termostat. Udestuen er isoleret i taget og i 2 af 3 ydervægge (vil have den sidste isoleret vha. Gibsvæg)

Jeg kan dog ikke få temperaturen over 18/19 grader med gulvvarmen alene, hvilket er lige i underkanten, da vi gerne vil bruge den året rundt.

Ser frem til jeres bud

Mvh
Søren

7 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Sæt en radiator op, eller en luft til luft varmepumpe.


Vi prøver igen, i morgen --

Det billigste er en 2000 W varmeblæser til 48 kr hos Harald Nyborg den ville hurtigt hæve temperaturen op til 22-23 gr.  C  driftpris ca 5 Kr i timen.

Så er der luft/luft varmepumpen til ca 12000 - 15000 kr med montering , den ville meget hurtigt varme op til 23 gr. C  driftpris ca 0,75 - 1 Kr i timen.


Mvh S.H.
Hvorfor udsætte noget til i morgen , hvis man kan få andre til at lave det idag............

Måske en lille 6-7 kw pilleovn til 6-7.000 kr + isoleret stålskorsten, så kan du lave en kwh til under 50 øre. 

Man sætter sg"u da ikke en pilleovn og skorsten op i en udestue , som kun behøver lejligvis ekstravarme ,

 Vent og se hvor meget varmebehovet er efter den 3 udevæg er blevet godt isoleret , måske er det nok til hæve temperaturen de 3-4 grader der mangler.



Mvh S.H.
Hvorfor udsætte noget til i morgen , hvis man kan få andre til at lave det idag............

Det er jo kun ganske lidt hvis noget tilskudsvarme der behøves , og den bedste og billigste løsning er nok 48 kroners varmeblæseren , som man kan tage ud af skabet de relativt få dage det er nødvendigt og lade den køre 1/2 - 1 time så der er komfort.

Det ville være klodshans på et højt niveu at bruge 10-15000 kr på et skrummel af en pilleovn og et hul i taget til skorsten , en ovn som skal fodres med piller som man på toppen også skal ud at købe. masser af bøvet arbejde for at hæve temperaturen ganske få grader .


Mvh S.H.
Hvorfor udsætte noget til i morgen , hvis man kan få andre til at lave det idag............

Skrummel..! Har du set hvor lidt den fylder ;-) Og en skorsten (røgafgangsrøret) kan jo fint føres ud af muren. Men ja der er lidt manuelt arbejde med piller, de skal fragtes hjem og der skal slæbes (lidt) aske ud. Til gengæld får en masse hyggeild man kan nyde.   

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis