P-bøde og one-park mener ikke min bevis er god nok, noget at gøre ?

donnib
donnib
Indlæg: 198
Postnr: 2730
donnib donnib

Hej,

Jeg har fornyligt fået en P-bøde. Min Elektroniske pskive var sat men fordi jeg har haft problemer med den før tager jeg billeder af den hver gang jeg parkerer. Når jeg kommer tilbage til bilen er pskiven død og jeg har fået en bøde. Fair nok men jeg har et bevis tænker jeg. Jeg går over til p-vagten hvor han siger det er ikke noget problem, bare lav en klage da du(jeg) kun har asnvaret for pskiven fungerer når du går fra bilen. Jeg laver klagen vedhæfter billedet (man kan se skiven samt at tidspunktet på billedet taget med iPhone og lokationen Herlev(ikke præcist) som passer med at det var tilladt at parkere der. Jeg får så besked.

Fastholdelsen grunder i, at P-skiven i ovenstående køretøj har været uaflæselig på tidspunktet for vores servicemedarbejders observation. Dermed har det ikke været muligt at aflæse et ankomsttidspunkt til parkeringspladsen. 

Ergo den bevis jeg har er de ligeglad med, nogen der har et bud om der er mere jeg kan gøre ? Jeg har tænkt på at tage et billede af min iphone billede mens jeg går ind på billedet og viser hvor billedet blev taget og hvad tid det var som skulle bevise at tidden var sat da jeg gik fra bilen. Hvad synes i ?

/donnib

 

 

IT manden
IT manden
Indlæg: 188
Postnr: 3660
IT manden IT manden
Nogen gange refunderer p-skive fabrikanten bøden, hvis der er fejl på p-skiven indenfor garanti-perioden. Så prøv at høre dem ad. Hvis der altså stadig er garanti på skidtet.
donnib
donnib
Indlæg: 198
Postnr: 2730
donnib donnib
@IT manden, det er der desværre ikke, jeg har skiftet batteriet og måske har det været problemet, det er bare for ringe at den ikke fortæller en det på en måde så man bliver opmærksom på det.

 

bobenontot
bobenontot
Indlæg: 708
Postnr: 4100
bobenontot bobenontot
Jeg ved godt det her ikke er det du spørger om, men er der stadig garanti på P-skiven?
Jeg har fået godtgjort en p-afgift p.g.a en defekt ParkOne, som pludselig svigtede. Batteriet "døde" før der var gået 2 år, og i manualen var anført en forventet levetid på 2-3 år, så vidt jeg husker.
Jeg skrev en pæn mail til firmaet og forklarede om sagen. Jeg kørte forbi og fik ombyttet til en ny, og senere (4-8 uger, kan ikke huske), så fik jeg besked om, at de ville godtgøre P-afgiften, hvis jeg dokumenterede dels afgiften, dels at den var betalt.
Endnu senere måtte jeg ombytte den nye ParkOne med en anden, men den har virket (hidtil).
Blandt andet ParkOne har haft problemer med automatisk skift mellem sommer- og vintertid.
Træd ikke på mine ledninger :o)
donnib
donnib
Indlæg: 198
Postnr: 2730
donnib donnib
@bobenontot nej som sagt ingen garanti og det kan være det er sommer/vintertid problemet har været, lige denne gang så jeg den ikke satte tiden da jeg parkerede så satte jeg den manuelt og den stod rigtigt og jeg tog et billede af skiven mens min iphone registrerer GPS positionen og tiden. Jeg fatter ikke at det ikke er bevis nok !

 

Søren O
Søren O
Indlæg: 2690
Postnr: 7000
Søren O Søren O
Desværre - du har en meget dårlig sag. P-selskabet er i deres gode ret til at opkræve afgiften. Det er dig der skal sørge for at p-skiven er i orden. Hvis du kan overtale dem til at refundere afgiften pr. kulance, er det da bare fint.
Søren O
donnib
donnib
Indlæg: 198
Postnr: 2730
donnib donnib
@Søren jeg er enig i "P-selskabet er i deres gode ret til at opkræve afgiften", og også at "sørge for at p-skiven er i orden" som jeg også gjorde, jeg har bevis på pskiven fungerede da jeg gik fra bilen. Det er netop det jeg har svært ved at forstå, havde jeg ikke haft denne så kunne jeg påstå hvad som helst.

 

Frank Chr.
Frank Chr.
Indlæg: 2775
Postnr:
Frank Chr. Frank Chr.
Ang. private p-selskaber generelt, så handler det om at havde is nok i maven, hvis man mener at være uskyldig i en forseelse.
Disse p-selskaber truer både med inkasso og retssager hvis man ikke promte betaler ved kasse 1.
Min erfaring er dels at ignorere man rykkerne opgiver p-selskaberne til sidst, dels aflyser de retssagen i allersidste øjeblik hvis det kommer dertil.
Søren O
Søren O
Indlæg: 2690
Postnr: 7000
Søren O Søren O
Synes at du skulle prøve at tale med dem, og henvise til at du har talt med p-vagten og fortælle hvad han sagde. Det sker der da ikke noget ved, men igen - du har en meget dårlig sag, og så absolut intet krav på refusion.
Jeg forstår ikke helt hvorfor du ikke satte en anden p-skive i din bil da du opdagede problemet - en gammeldags manuel p-skive koster ikke mange kroner, og den er vel lige så let at stille som at tage en billede af din defekte p-skive.
Hvis du ville afprøve din gamle p-skive kunne du jo bare have den liggende f.eks. på sædet, og så en virksom p-skive i forruden. Husk - kun én p-skive i forruden.
Søren O
donnib
donnib
Indlæg: 198
Postnr: 2730
donnib donnib
Nu oplevede jeg problemet da jeg parkerede, jeg havde ikke en anden p-skive

 

Søren O
Søren O
Indlæg: 2690
Postnr: 7000
Søren O Søren O
Det er lidt det samme som en advarselstrekant. Der er intet krav om at den skal være i bilen, men får du brug for skal den være der - ellers må du være klar til en bøde (afgift).
Hvis din p-skive ikke er i orden, så må du også være klar til at betale.
Søren O
donnib
donnib
Indlæg: 198
Postnr: 2730
donnib donnib
Skrevet af Søren O på 14-03-2017 15:43
Det er lidt det samme som en advarselstrekant. Der er intet krav om at den skal være i bilen, men får du brug for skal den være der - ellers må du være klar til en bøde (afgift).
Hvis din p-skive ikke er i orden, så må du også være klar til at betale.

Jeg er ikke helt enig med dig, hvad nu hvis jeg ikke vidste der kunne være problemer med den men tog billede af den for en sikkerhed skyld, et eller anden sted er der en hul i systemet her føler jeg. Hvis nu batteriet går død ligepludseligt pga fejl uden den når at fortælle dig hvad så ? Producenten skal betale ? Ikke sikker på det er fair, skal jeg betale nej det er vel hellere ikke fair, der må parkeringsfirmaet stå frem og erkende beviserne vil jeg mene. 

 

 

 

Frank Chr.
Frank Chr.
Indlæg: 2775
Postnr:
Frank Chr. Frank Chr.
Det svare faktisk lidt til at advarselstrekanten bliver stjålet - kan man bevise man har husket at placere den det rette sted.
jenshøj
jenshøj
Indlæg: 2327
Postnr: 4800
jenshøj jenshøj
Jeg ved ikke hvad reglerne er, men synes det er ganske rimeligt at parkeringsselskabet skal have betaling, når de ikke kan se, hvor længe bilen har været parkeret.
Ellers ville alle bare tage et billede af deres skive når de parkerer, og dernæst pille batteriet ud. Så ville man jo pludselig kunne holde parkeret uden begrænsning til gene for alle andre.

Et billede synes jeg heller ikke er noget bevis for noget som helst. Det kunne jo lige så godt være taget, da du opdagede, at du havde fået en afgift. Uret i din telefon kan jo umiddelbart stilles tilbage, og så kan tidsstemplet på billedet jo ikke bruges til noget.

Du skriver, at du var opmærksom på, at din skive ikke virkede. I så fald ville jeg tage kontakt til producenten og høre, hvordan de forholder sig til det.
henrikh29
henrikh29
Indlæg: 667
Postnr: 9400
henrikh29 henrikh29
Et billede med din telefon er intet bevis. Der er jo muligt, når man opdager bøden i ruden , at sætte dato og tid manuelt på sin telefon og så tage et billede af den defekte P-skive.

Ikke, at jeg påstår, at du har gjort netop det, men bare det, at det kan lade sig gøre, udhuler dit bevis.
Vil du være med? Log ind for at svare.