Hul i parketgulv

ev elmand
ev elmand
Indlæg: 8573
Postnr: 7480
ev elmand ev elmand
Velkommen på LDS
Jeg kan kun se en løsning, og det kan ses lidt bagefter. Du tager en spids skruetrækker eller lign. så brækker du de 2 stumper lidt opad, så du kan komme til at putte godt med træ lim ned under dem.
På det sidste billede er det den til venstre der skal først og længst op.
Når det er fedtet godt ind, banker du på stumperne til de er på plads. Måske stiller du noget tungt, efter at du har vasket det meste af det overskydende lim af. Det gøres med vand. Det tunge må gerne starte med jern eller en flise, så der er størst chance for at limen ikke hænger i.
Er der lidt ujævnhed bagefter må det slibes lidt, men det er her det kommer til at blive synlig. For det bliver uvilkårlig lysere i det område.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Parry100
Parry100
Indlæg: 3
Postnr: 2791
Parry100 Parry100

Hej Erik, 

Tak for dit svar. Jeg tror også det er den eneste løsning. Man kan ikke se det på billedet men, der er er ca 4-5 cm luft under gulvet, så jeg bliver nok nød til at understøtte det på en eller anden måde. 

Tak for hjælpen. 

Vh John

 

 

 

 

 

 

 

John
jenshøj
jenshøj
Indlæg: 2085
Postnr: 4800
jenshøj jenshøj
Du kan også skifte hele den nuværende stav, med et stykke træ fra et sted på gulvet (bag en dør, under sofaen etc.) Men lidt forsigtighed kan det godt gøres, så reparationen ikke kan ses bagefter.
Voo
Voo
Indlæg: 31
Postnr: 5000
Voo Voo
du trekker det op med en sugeknap, så sekundenlim omkring - færdig.
hvis du kan, kan du lægge et styk træ (eller lego klodser) ned under til afstivelse.
Vil du være med? Log ind for at svare.