Skjult og utilgængelig samling på plexrør?

Hej

Jeg er ved at få udbedret en forsikringsskade, og en tømrer har i den forbindelse skåret en varmeslange i etageadskillelsen over to steder ved en fejl. 

Smeden vil forsøge at trække en ny slange i flex-slangen, men hvis det ikke kan lade sig gøre, vil han lave samlinger.

Så vidt jeg kan vurdere, vil en samling stille mig dårligere end en hel slange, men smeden siger det er lovligt at lave skjulte samlinger ved reparation - blot ikke ved nybyg. Kan nogen henvise mig til reglementet?

Jeg vil være træt af at have en skjult og utilgængelig samling på varmerøret i etageadskillelsen pga. en håndværkerfejl, men ved ikke om jeg kan kræve montering af nye og hele rør, uanset om de kan trækkes eller ej. 

Mvh

1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg kan henvise dig til en producent, som giver dig ret i at en hel slange er bedrer end en samlet: https://www.uponor.dk/~/media/countryspecific/denmark-bld/download-centre/current/underfloor_heating/maintenance/5108-reparation-af-pex-vedligeholdelse.pdf?version=2

Men smeden har også ret - man må godt reparere skjulte gulvvarmeslanger, hvis det man reparerer med har mindst samme levetid som slangen. https://www.bolius.dk/reparation-af-gulvvarmeslange-16591/

DVS du har en rigtig møgsag - øv!


Kvalitetshåndværk til en fair pris - altid fast pris iht. tilbud - www.ViFixerDet.nu
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis