Termostat ventil. hvilken slags?

Hej allesammen, en ældgammel termostat er knækket af efter lidt børns voldsomme håndtering, jeg har kunne holde ventilen lukket med en skruetvinge, men har behov for en ny en af slagsen. Problemet er at det er en ret gammel ventil/pakdåse der er meget stor, umiddelbart tror jeg det er en Danfoss RAV34 , men hvad siger i, og hvilken termostat kan benyttes?

 

 

6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg vil da mener du kan købe en ny morderne termostat, da de fleste fået til forskellige størrelser hals, også din 34 mm.

http://www.vvs-eksperten.dk/honeywell-5-st-termostater

Venlig Hilsen
Rønbo
Skrevet af Rønbo på 04-04-2016 15:53
Jeg vil da mener du kan købe en ny morderne termostat, da de fleste fået til forskellige størrelser hals, også din 34 mm.

http://www.vvs-eksperten.dk/honeywell-5-st-termostater

 

Hej Rønbo, takker, jeg vil gerne have en Danfoss eco living sat på, kan ikke finde nogle oplysninger om der findes en adapter til denne, Er det en større operation at ændre på termostat halsen/pakdåsen?

 

Større opgave ? ? Den der sidder til venstre er en union. når den er skruet af kan du skrue hele termostaten af. I højre side skal røret så pakkes igen med pakgarn og salve. MEN du skal have vandet lukket af anlægget og du skal have udluftet bagefter. Er det eget fyr, indirekte eller direkte fjernvarme.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
http://www.vvs-eksperten.dk/danfoss-living-adapter
Og for at sætte termerne på plads så er den del du bør have skiftet det hedder en radiatorventil, (altså den del der er fast monteret på dit rør) på ventilen montere man så en termostat og i dit tilfælde er det så en ecoliving du vil have, med andre ord reguleringsenden ved en radiator består af 2 dele en ventil og en termostat...
Tusind tak for svarene, jeg er hoppet over hvor gærdet er lavest og bare købt den linkede RAV 34 termostat, med mine ti tommelfingre ville det andet gå helt galt
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis