Udskiftning af lås

Hej,

Vi overvejer at udskifte vores låse i en opgang i København. Vi har tilbud fra http://hovedstadenslaase.dk/  og det virker egentlig som en fornuftig pris. 
Men kan man gøre det selv? Og har i erfaring med dette? Det drejer sig om 10 lejligheder og én front dør.

Pft. 


Godt med lidt hjaelp
6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
jeps det kan gøres meget let. Ofte drejer det sig om 4 skruer der skal løsnes og spændes igen. Det er en begynderopgave.
Der kan være lidt med om det er de rigtige cylinderring der sidder på døren, med de klan skiftes ligeså let.

 "mod regulær dumhed kæmper selv guderne forgæves"

I vil sikkert gerne have det, så nøglen til de enkelte lejligheder også kan åbne gadedøren. I slipper næppe for at få en låsesmed til at lave cylindrene, så dette kan lade sig gøre.

Jeg har selv brugt http://lavpris-laase.dk/ til at få lagt cylindre om. De er hurtige og billige. Tror også de kører i Hovedstadsområdet, så en mulighed kunne også være at prøve at indhente et tilbud fra dem eller andre.

Om det så kan betale sig selv at montere dem. Tjaa... låsesmeden tager sikkert lidt ekstra for at lave cylindrene, hvis han ikke selv monterer dem - så det er ikke sikkert det er meget i sparer.

Hvilke låse har i pt. på dørene?

Jeg kan varmt anbefale jer, at bruge http://koebenhavn-laasesmed.dk/. Det er en billig låsemed, som dækker hele København. De kører med billige priser, og ellers så kan I kontakte dem og få et godt tilbud på udskiftning af låse. Jeg ved ikke om det kan svare sig, at I selv skifter låsene?? Har ikke erfaring med det - men måske det bedste er, at I overlader det til en fagmand - det ville jeg gøre!

Jeg synes også, at http://koebenhavns-laasesmed.dk/ kan give nogle gode tilbud på udskiftning af låse. Umiddelbart ville jeg nok ikke udskifte mine låse selv. Jeg kunne forestille mig, at der var nogle forsikringsproblemer forbundet med det.


You snooze you lose

Vi havde på et tidspunkt indbrud, hvor en dør blev brudt op. Derefter fik vi Låsesmed København til at sikre det hele og give os nye låse. Det gjorde de rigtig godt og fin service. Læs mere om dem på https://www.laasesmed-kobenhavn.dk/

Jeg vil tro at nu, 3 år senere, er problemet løst. Bare et gæt.


 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis