Opsætning af paneler

Hejsa.

Vi havde tidligere en åbning mellem to stuer med en foldedør. Vi valgte at fjerne foldedøren inkl, de karme, der var monteret som en integreret del af foldedøren.

Istedet har vi indkøbt alm. Paneler på 91 mm bredde, der passer i størrelsen. Vi forsøgte at sætte dem op med monteringslim, men limen hærdede kun på panelet men ikke på "loftet".

Min tanke er, om det er "loftets" materiale, der ikke accepterer monteringslimen.vi har endnu ikke forsøgt med det lodrette stykke for st se, om det vil hærde på dette.

Det er monteringslim fra droppen.

Hvad er jeres bud? Har i bedre forslag for at få det pænt?

Tak.
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Du kan ikke forvente at et træ panel holder i loftet uden at slå dykkere i også, det vil kunne limes men så skal der en rigtig trælim til og det skal stå i spænd i mindst 12 timer for at kunne holde. Den panel lim du har købt er sandsynligvis til de ganske tynde paneler der kan købes, hvor det skal limes på lodrette flader af puds eller gips.

Der ville jeg bruge dykkere og ikke andet. De skal naturligvis dykkes, uden at der bliver ekstra skrammer i træet. Det er kun dig som sætter det op, der lægger mærke til de små huller bagefter. Og de fleste gange må man godt se hvad ting er lavet af.


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis