Et dykket termometer i et Tee burde give den hurtigste respons af alt uden lige.
En føler i kontakt med et rør, godt isoleret, giver en langsommere respons men er lige så nøjagtig som et dykket, forudsat temperaturen er nogenlunde stabil over 2-3 minutter. Dvs. responstiden falder drastisk da røret lige skal varmes op først.
Det er ikke mit indtryk, at påføring af diverse væsker/pastaer som sådan øger nøjagtigheden på føleren i/på et isoleret rør. Dog vil det kunne hæve responstiden en smule. Jo større masse føleren har, jo mere vil væske/pasta hjælpe på hurtigheden til omstilling når temperaturen skifter.
Chr: Og sjovt nok udvalgte jeg hele seks termometre, der viste det samme ved butikstemperatur da mine blev indkøbt. Det ser ud til at et ud af de tre, der sidder omkring min shunt på stokeren, har ændret nøjagtighed.
De tre andre der sidder på skunten på brændekedlen stadig er ens hvad angår "nøjagtighed".
Al det mæleri på stegen, fjerner spændingen når der skal skæres for ved bordet.