Til 6 personer bruges ...:
12 pæne store bagekartofler
smør og mælk - salt og peber ...
10-12 skiver Bacon skåret i tern ...
8 Skiver kogt skinke i tern ca. ½ cm tykke ...
Et bundt purløg.
Kartoflerne bages i ovnen indpakket i stanniol til de er møre.
Man skære et låg af kartoflerne og udhuler dem - indholdet
blandes med smør og mælk til en kartoffelmos - smages til med
salt og peber - og tilsættes Bacon som i små tern er ristet på
en hed pande ....
Denne blanding sprøjtes nu tilbage i den tomme "kartoffel" og
før servering sættes de i ovnen til de er gennemvarme ...
Drys den kogte skinke over og klippet purløg lige før
servering.
Held og Lykke
Med venlig hilsen
Kæld Gydum
--
E-Mail:
[email protected]Stavekontrol en gave til Folket ...
Medlem af FIDUSO -
www.fiduso.dk Man har et standpunkt, til man ta'r er nyt. (J.O. Krag)