Få spindel løs på vandhane

Hej

Hvordan får jeg spindlen ud på denne type vandhane?

http://tinypic.com/view.php?pic=o03q53&s=5

På forhånd tak!
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej

Efter at du har lukket for vandet ;-) burde du kunne skrue den forkromede
hætte af der sidder over spindlen og den skal så bare skrues ud med en 
svensknøgle bagefter.

Hilsen Jan
Tak for hjælpen, vi fik spindlen ud.

Vi har nu taget spindlen ud, og naturligvis lukket for det kolde vand i køkkenet. Er det ikke mærkeligt at der, når vi åbner for det varme vand på blandingsbatteri, kommer varmt vand ud der hvor vi har skruet spindlen af?


Grunden til vi begyndte at rydde med blandingsbatteriet er at der kommer brummen når man tænder for det kolde vand i køkkenet, tænkte spindlen var kalket til e.l. Da den også har tendens til at dryppe.
Næh, det er da egentlig ikke mærkeligt at der kommer vand ude hvor spindlen mangler i den kolde side når du åbner det varme vand - det er faktisk helt normalt og ret logisk hvis du tænker over det ... som navnet siger, så er det jo et blandingsbatteri og det kolde og varme vand blandes her før det føres op i tuden. Fjerner du den ene spindel så laver du jo et hul direkte ind til blandingskammeret og vandet vil naturligvis søge den nemmeste vej ud ;-)

Hvis computerspil var skadelige ville vi have en hel generation der rendte rundt i mørke rum og spiste små piller mens de lyttede til monoton musik...

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis