Køb af hus på tvangsauktion.

Vi har kig på et nedlagt landbrug som er røget på tvangsauktion. højeste bud på første auktion var 0 kr. 
Vi har været ude at kigge på gården, og det ser relativt fint. Der skal selvfølge gøres noget.

Jeg har gennemlæst alle papirer vedr. tvangsauktionen, og studser over dette.

"Totalkredits lån forfalder ved ejerskifte. En auktionskøber kan ikke umiddelbart påregne gældsoverdragelse af lånene. Totalkredit vil ves henvendelse senest en uge før tvangsauktionen kunne fremkomme med en tilkendegivelse om hvorvidt gældsoverdragelse under nærmere aftalte forudsætninger og vilkår vil kunne opnås.

 

Auktionkøber opfordres til hurtigst muligt efter tvangsauktioner at tage stilling til om lånene skal indfries eller der skal søges om gældsoverdragelse. Såfremt der ønskes gældsoverdragelse skal totalkredit kontaktes.

 

Indfrielse af lån.

Så fremt totalkredit ikke beviliger gældsoverdragelse vil lånene blive krævet indfrier efter tvangsauktionen.

Indfrielse skal ske i overensstemmelse med de vilkår og opsigelsesbestemmelser der gælder for de enkelte låntyper. Frem til indfrielse skal auktionskøber betale ydelse på lånene i overensstemmelse med lånenes vilkår.

"

Er der nogen der kan forklarer mig dette ?




 "mod regulær dumhed kæmper selv guderne forgæves"

5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvis du vil købe på tvangsauktion burde du få fat i en advokat som kender til tvangsauktioner..

højeste bud på 1 auktion siger intet, anden auktion er normalt der panthaver sætter sit bud svarende til det de har til gode, eller tæt på de overtager den hellere end at lade den gå til spotpris, men derfor kan man stadig lave en god handel, panthaver vil jo bare gerne have deres penge hjem, men de er villige til at tabe en smule frem for at sidde med en ejendom de ikke kan bruge til noget.

Du skal dog have dine finanser i orden inden du tager til 2 auktion, helst gerne med en advokat som kan læse papirene igennem inden..

Har selv lige købt et hus på tvangsauktion og du kan bare ringe til Totalkredit, så får du det hele forklaret ganske gratis, den advokat der er rekvirent kan man også sagtens hale en del oplysninger ud af. Specielt er det vigtigt at du forstår hvad der skal forfalde straks og hvad du har et 1/2 år til at udrede. Regn også med at du skal bruge penge til tinglysning af skødet. Det er såmænd ikke mere indviklet end at en almindelig begavet person i løbet af en times tid, vil kunne forstå principperne i en tvangsauktion, så hyr evt. en advokat med erfaring i tvangsauktioner en times tid til at forklare dig tingene, hvis du ikke ved at henvende dig til kridten og rekvirenten føler dig dækket ind.

Du ved selvfølgelig alt det der med at du køber ejendommen som beset og ikke har nogen retur ret o.s.v.

Hvis der ikke var nogen bud på 1 auktionen er det min vurdering, at der næppe vil være de store chancer for at kridten rykker ud med det helt store skyts for at beholde ejendommen.

Årsagerne til at der ikke var nogen bud kan være mange, der hvor du for alvor skal være opmærksom er hvis der er en åben miljøsag på ejendommen eller at der er fremtidige kommunale krav som. fx kloarkering, hvilket burde fremgå af det kommunale oplysningsskema der er vedlagt salgsopstillingen. At huser evt. er råddent og forfaldent er til at kalkulere på, men en verserende miljøsag kan være en uhåndterlig størrelse. Hus også at spørge ind til evt. servitutter på ejendommen.

Held og lykke med projektet  

allan
Ofte rør der sig ikke rigtig noget på første aktion, kreditforeningen sidder tilbagelænet, og forlanger så at der bliver en 2 aktion, og håber på flere bud.

På 2 aktion vurdere de så, om hvor meget de vil byde, de tager nok gerne et pænt tab.

Ofte er huse der er på tvang, mild sagt ikke nemme at sælge igen.
Det er jævnligt at der ikke bliver afholdt anden auktion hvis der ikke kommer bud ind på første. Hvis der ikke er nogen der henvender sig angående ejendommen er der jo ikke nogen grund til at bekoste en auktion mere. Men det svinger voldsomt. Du kan bare henvende dig til kreditforeningen og sige du er interesseret i at købe ejendommen af dem. Så kan i finde ud af en pris og der gælder så også andre regler end ved tvang. Kender ikke de nøjagtige regler for hele det der cirkus med handler men ved der er flere i mit område der har lavet gode handler med landejendomme direkte ved kreditforeningen.

Hjemmelavet er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel.

Som andre foreslår, så allier dig med en advokat, selv om de er dyre og meget andet.

Hvis du selv byder, skal du stille sikkerhed for omkostninger, forfaldne hæftelser og beløb uden for budsum. Denne sikkerhed skal stå, indtil beløbene er regnet ud og indfriet. Det kan tage uendelig lang tid, og i al den tid skal det fulde beløb stå som sikkerhed, og du kan ikke disponere over beløbet. Alternativt kan du få lavet en bankgaranti med alle de omkostninger og besværligheder det medfører. Med advokaten kan han indestå for beløbet, uanset hvor blakket og suspekt han end er. Har prøvet!!

Men tag kontakt til kridten og få handlet om, hvor meget de vil lade ejendommen gå for. De vil starte vildt højt, men er ALTID til at handle med. Vis dem, at du evner at overtage butikken, så du ikke bare optræder som et blålys, som de altid har 100vis af. De hader at overtage ejendomme, især "nedlagte landbrug til godt 1 mio". Af samme grund vil de heller ikke give lån i sådanne ejendomme. Sørg evt. for at få en aftale med dem om evt. financiering af noget af ombygningen på forhånd. Det vil de hade, men er også nødt til at fire lidt, for at få dig i gyngen.

Er de rigtig samarbejdsvillige, og du kan overbevise dem om, at du er et godt papir, så lad dem overtage, og så køber du efterfølgende af dem til forud aftalt pris og vilkår.

Med venlig hilsen
ktm

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis