opfugtning af tagkonstruktionen 40-50% risiko for skade??

Hej

Er der nogle kloge hoveder herinde der kan hjælpe os med et genstridigt ejerskifteselskab?

Problemet går på vi har anmeldt en opfugtning af vores tagkonstruktion i skunken og tagrummet.
Der er ingen ventilation udført i tagrummet mht. tagtude eller huller i murværket i kip eller lignende. der er kun et ovenlysvindue der kan åbnes på klem. Derudover er skråvæggene blevet efterisoleret med rockwoll der presser sig imod det diffusionstætte undertæg og ingen ventilation ved tagfod.

Dette har medført en opfugtning af træet som forsikringsmanden målte til 35% til 50% som det højeste.

Efterfølgende modtog vi afgørelsen fra ejerskifte forsikringen hvor de afslog at betale grundet de ikke anslog fugtindholdet som en skade eller udgjorde en nærliggende risiko for skade.

Derudover skrev de at det er 23 år siden taget blev udskiftet og siden der ikke er udviklet en skade udover misfarvninger på spær i tagrummet, og kondens på underaget dækker forsikringen ikke. vi er lige flyttet ind ogtidligere ejer var enke så der er selvfølgelig ændret på brugen af huset . Derudover mener vi at svampe og rådskader kan ligge i dvale i meget lang tid!

det vi søger er enofficiel måde/skrivelse/tabel/erfaringsblad eller lignende der kan godtgøre at der ved så stort fugtindhold i træet er en nærliggende risiko for en skade, eller (bare) en måde at komme videre på overfor gjensidige forsikring.

Af hjertet tak hvis nogle kan finde tid til at hjælpe os

/Bjarne
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Generelt er det vist nok sådan at der skal være en skade tilstede før der er dækning. Også selvom et forhold f.eks. er ulovligt og ens ejerskifteforsikring dækker lovliggørelse. Men, så vidt jeg ved er de dog stadig forpligtet til at dække eventuelt fremtidig råd og svamp hvis sådanne ting skulle opstå så.
Det vil altså sige, at hvor de godt kan undgå at dække lige her og nu, så tvivler jeg på de ville kunne hvis I venter 1-2 år og der så reelt er kommet skade på træværket.

Mvh.
Michael Lind Mortensen
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis