Komfur

Vi vil købe et nyt komfur, ovnen i det gamle kan ikke holde temperaturen.  

Det skal være medglaskeramisk plade, vi vil ikke til at skifte alt køkkengrej. Der er ikke plads til seperat ovn og kogesektion selv om det ville være bedre.

Nu har vi set i forskellige forretninger og på nettet, alle dem vi kan finde ligner noget fra -70erne, store grimme drejeknapper, kun nogle få har udlæsning af temperatur.

Findes der slet ikke mere teknikologiske modeller?

10 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
http://www.el24.dk/shop/voss-eli83720hv-komfur-23707p.html
http://www.elgaarden-saltum.dk/default.efact?pid=3766
http://www.islev-el.dk/c/8/komfur
http://www.hvidevarebutikken.dk/shop/gorenje-komfur-eit-15347p.html
hvad er grunden til at der ikke er plads til komfur og ovn hver for sig ?. Det behøves ikke at fylde mere end et alm komfur

<p>&#160;stave fejl er gratis</p>
Tak for dit svar, men jeg ønsker ikke en induktionsmodel, vil ikke udskifte alt kogegrej.

Kogesektion og ovn hver for sig kan kun være der hvis de placeres som i et traditionelt komfur, og så er betjening af ovnen meget besværlig, man kan ikke se display uden at knæle.
så må du i ikea mener at de har nogle uden induktion.

<p>&#160;stave fejl er gratis</p>
men det bliver ikke nemt at finde et komfur uden drejeknapper når at det ikke skal være induktion

<p>&#160;stave fejl er gratis</p>
Ved godt at du ikke vil høre det - men jag kan ikke lade være ;-)

Nyt kogegrej behøver ikke koste en formue - noget af det du har kan sandsynligvis bruges til induktion - du kan prøve med en magnet - er det magnetisk kan det bruges til induktion.

Da vi lavede nyt køkken for 10 år siden stod jeg i samme dilemma - havde noget ret dyrt kogegrej, der skulle udskiftes, hvis jeg valgte induktion.

Gjorde det alligevel - og må sige at det har jeg aldrig fortrudt - reagerer næsten lige så hurtigt som gas - og ingen eftervarme.

Induktion er en milepæl i forhold yil de " gamle " keramiske plader.

Nu fik jeg det ud - så kan du bare glemme det :-)

Hjemmebrygger af specialøl og vin " Bjergbryg

Vil også lige tilføje at vi fik induktions kogeplade sidste sommer, og det er altså super, en af de fedeste ting ved det er at de ting som rammer ved siden af gryden ikke i samme grad brænder fast på kogepladen som det gjorde på glaskeramisk, det meste er lige til at tørre af bagefter.

også er det super hurtigt til at skifte temp, hvis noget er ved at koge over behøver man ikke fjerne gryden, skrue ned og vente 2 min, man trykker den bare ned i temp, og varmen falder med det samme.

Jeg skal aldrig have andet end induktion igen..
Har du fået købt et "knapløst" komfur ?

mvh jens
ellers ser det dumt ud med lynlås.
Vi har endnu ikke fået købt.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis