Rensdyr-steg

På pakken står:

Rensdyrsteg
Vejer 500-700 g.
Rensdyr fra Lapland.
Kødet er fin i strukturen og er meget mørkt,
med en intens vildtsmag.

Hvorledes tilberedes denne steg og hvad serverer man der til?

Med venlig hilsen

Jens Ole Jensen

1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jens Ole Jensen wrote:

> Rensdyrsteg

Mums! Har ikke smagt det i hundrede år.

> Kødet er fin i strukturen og er meget mørkt,
> med en intens vildtsmag.

Læg noget bacon hen over stegen. Salt og Peber.
Sæt den i en bradepande, ind i ovnen ved ca. 175 grader.
Ca. en time og hæld lidt væde ved og over under stegningen.
Det kan blive til en god sovs.
Serveres med kartofler og sovs og tyttebær/ribsgele.

Sådan gjorde vi på Grønland - god fornøjelse.

--
Mike
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis