Rensdyr-steg Lav-Det-Selv 3049 31-03-2000 21:39 På pakken står:RensdyrstegVejer 500-700 g.Rensdyr fra Lapland.Kødet er fin i strukturen og er meget mørkt,med en intens vildtsmag.Hvorledes tilberedes denne steg og hvad serverer man der til?Med venlig hilsenJens Ole Jensen 1 svar Følg tråden Annonce Annonce Annonce
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 31-03-2000 21:39 Jens Ole Jensen wrote:> RensdyrstegMums! Har ikke smagt det i hundrede år.> Kødet er fin i strukturen og er meget mørkt,> med en intens vildtsmag.Læg noget bacon hen over stegen. Salt og Peber.Sæt den i en bradepande, ind i ovnen ved ca. 175 grader. Ca. en time og hæld lidt væde ved og over under stegningen. Det kan blive til en god sovs.Serveres med kartofler og sovs og tyttebær/ribsgele.Sådan gjorde vi på Grønland - god fornøjelse.-- Mike