Forårsruller - dej Lav-Det-Selv 3049 31-03-2000 19:24 Er der nogen som har en opskrift på dejen til forårsruller.HilsenKim 5 svar Følg tråden Annonce Annonce Annonce
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 31-03-2000 19:24 Jeg har selv søgt mange steder, og spurgt her for et halvt års tid siden, oger kun kommet frem til at du skal købe det færdigt, da det er hulens sværtat lave. Det skulle kaldes Fillo dej/plader (om det var sådan det staves,husker jeg ikke), og de fleste store supermarkeder har det..Anders And : Du er mit største idol :-)))/Hauge
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 31-03-2000 19:24 Almindelig pandekagedej uden sukker lav dem en 3 mm tykke på en stor pande..Rispandekage kan købes i iso og irma samme metode bliver meget sprøde iolie.Vu tong plader det er en art meget tyndpasta velegnet til mini ruller tilfeks. receptioner el. snaks.Filodej kan man også bruge men jeg vil foreslå at man tager 3-4 lag afgangen og værforsigt det er tynder end papir.Jeg kan anbefale et fyld af tændstik tynde grøntsager med evt. kylling derer blevet let sautéret let af og afkølet.TIPS TIL HJEMMELAVET TIPS:Lasangeplader lagges hver for sig i blød 5-6 min og tørres let drysses medfeks fint salt og paprika skæres så i tips størelse og kommes i varm olietil de er sprøde 30 sekunder tager det, læg dem på et stykke og såværsgo!!!!Kokken LDS Tip Automatisk tip Altid lave priser hos Harald Nyborg! Se ugens bedste tilbud her
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 31-03-2000 19:25 Kirsten Hüttemeiers opskrifter, kan man ikke tage helt fejl af.De unge holder meget af:Kinesiske forårsruller (14 stk.)Pandekagedej af:200 g mel50 g kartoffelmel2 æg2½ dl vandca. 2 dl mælkFyld:Porrer2 porrer200 g snittet hvidkål1 gulerod200 g champignons200 g skinkesalt, peber, kinesisk soyaknust hvidløgolieIngredienserne til pandekagen piskes sammmen, (husk vand og mælk kommes i tilsidst) og heraf bages små lyse pandekager.Til fyldet hakkes grøntsagerne eller de skæres i fine strimler, svitses iolie, grøntsagerne må ikke blive brune, men fedtede, inden den hakkede skinkeog krydderier tilsættes. Det hele smages til og kan varieres med bambusskud ogløg.På hver pandekage kommes et par spskf. af fyldet, der pakkes ind ipandekagerne, hvis kanter pensles med æggehvide, inden pakkerne koger i varmolie i 5-6 minutter. Pandekagerne er sprøde og fyldet sprødt. De kinesiskeforårsruller lægges på groft papir nogle minutter, inden de serveres.Fra Kina flyver vi hjem igen, husk De skal smile lidt.Bon appétitMvh.P.W. Bosse-Ta' mæh jæm, æller spiser hær
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 31-03-2000 19:25 Et råd: Køb dem. En hvert Tai supermarked (der ligger flere påVestrebro (ja - i Kbh). De kaster vel ca. 20 kr for ca. 40 "ark"Mvh Morten
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 31-03-2000 19:25 Tak for svarene. Vi prøvede pandekagedejen og det blev meget godt men minepandekager blev lidt for tykke og derfor ikke helt så sprøde som vi gerneville have dem men øvelse gør mester.Kim