ABS advarsel lyser men måske det ikke passer ?

Jeg har har haft en del sikringer ude for at teste hvilken sikring der er gået da jeg fandt den virkede radio igen fedt nok, så satte jeg snekæder på bilen og kørte lidt med dem. Ny lyser ABS lampen selvom min gamle 1998 FORD escort stadig bremser, jeg mistænker lidt at det er falsk alarm men hvordan tester man det ? Forresten har bilen også været tom for strøm. 

Der er også en icon der viser et dæk (se foto) som lyser jeg aner ikke hvad det betyder. vedlagt er billede jeg finder ikke manual til bilen. Er i tvivl om det er forsvarligt at køre den, skal på job i morgen på småglat vej (I Norge) 

 


Bornholm er et dejligt sted.
Jeg har har haft en del sikringer ude for at teste... Vis hele indlægget
19 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Skal nok være en amerikansk advokat der sagsøger Ford fordi hans klient ikke kan åbne hjelmen når nøglen sidder i tændingslåsen.
René
Det hjælper så ikke ser det ud til Er der andre gode råd om at resette ABS lamperne?

Bornholm er et dejligt sted.
Kig under førersædet, der sidder et stik til ABS. De plejer at irre og kortsluttet.

 

Tak Uldal det skal prøves, det er lidt påfaldende at ABS og PUNKTERINGSlyset begge lyser og at der gør efter at jeg har kørt med snekæder og har haft strømproblemer.  men jeg kan jo også have slæbt sne ind og dermed kortsluttet ser på det.  Sådan ser der ud, jeg vil ikke helt hvad jeg skal gøre ledningerne virker ikke våde. 

Bornholm er et dejligt sted.
Annonce
Tro ikke på Uldal!

Han har vist fået et par for meget!

Stikkene irrer grundet indeklimaet, der altid afsætter fugt under sæderne. Det er almindeligt kendt. Men dine snekæder kan også have ramt ABS sensorer der sidder ved bremseskiven, under monteringen. Hvis den er knækket og ledningen flager rundt, kan der vel ske sjove ting.

 

Hej
Du skal ikke tro på hvad uldal skriver - det er nemlig ledningerne til airbag systemet der er under sæderne ikke til ABS - de ledninger ligger ude i motorrummet og ved hvert hjul - kontroller om dine snekæder måske skulle have revet en af giverledningerne ud af stikket eller revet ledningen over.
Hilsen Polobjørn

"AUTOELEKTRIKEREN"
Polyedrenes. Du harnsgunda ret!!! Jeg svarer i øst og tar lige en juldimmer mere.... Sort!

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis