gulvvarme

Kære GørDetSelv'ere

Jeg håber i kan hjælpe os med valg af gulvvarmesystem?

Vi har endelig fået støbt 4 gulve med gulvvarme indlagt (2 kredse i 16 mm pex), og nu - mens de hærder og vi får lagt naturstensfliser - skal vi have valgt pumpe mm. Der skal være 5 kredse (de 2 nye kredse, 1 kreds til badeværrelse med existerende gulvvarme og 2 kreds til et større rum der - engang i en forhåbentlig ikke fjern fremtid - skal have gulvvarme med 2 kredse). Ialt 72 m^2.

Vi har kigget på billigvvs, hvor udvalget var størst, og fandt at Danfoss, Roth og NeoTherm så interessante ud, og hælder vist mest til følgende, http://www.billigvvs.dk/Varmesystemer-Gulvvarme-Danfoss-gulvvarme-varianter--Danfoss-traadloes-gulvvarme-til-5-rum-206087.html.

Er det en god løsning? Hvad med Wirsbo eller Wavin? Er de at foretrække?

Vh,
Stine
10 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvis du søger på emnet vil du få en hel masse input til dit valg!
Når det handler om shunte (pumpegruppe) er der ikke den store forskel, så det er vist noget med mavefornemmelse?

Men med reguleringssystemet så kan du jo f.eks. kloges af denne streng http://www.lav-det-selv.dk/Forum/aft/165224
En ting til: er der nogen der har erfaringer med de trådløse systemer. Virker skidtet? (Jeg så en tråd om at Danfoss trådløs med varmesencor ikke var godt...)
Jeg har haft de samme overvejelser hen over sommeren. Vi har et hus vi er ved at renovere, og har lagt "let" gulvvarme i foreløbigt 4 rum (så mangler der bare 7).

Jeg endte med at købe et Neotherm fordi de var på tilbud hos Billigvvs i august, fordi jeg fandt et sted på Neotherms hjemmeside hvor de skrev om at man var sikret at kunne få reservedele i fremtiden, og så fordi jeg ud fra prisen vurderede at det nok er ok kvalitet, uden måske at være på højde med Roth og Danfoss, men forhåbentligt bedre end de billigste discount systemer.

Jeg har selv monteret systemet der er med trådløse rumtermostater. Det har været nemt at montere ud fra de medfølgende vejledninger, og foreløbigt har det virket upåklageligt i de 2-3 uger vi har haft varme på.

Her er også tilbud - og god service: http://fixdithus.dk/70-trdlse-komplet-system
Tilbuddet fra fixdithus.dk er dog for 20 mm pex, men jeg så lige at man bare kan bestille 16 mm, så det er jo ok. Tilgengæld er det 'kun' en alpha+ pumpe og ikke en alpha2 pumpe?

Tror jeg ville vælge noget ala denne her http://www.lavprisvvs.dk/shop/wavin-traadloes-gulvvarme-239876p.html

Det er med en alpha2 pumpe og wavin er et ganske godt mærke...har selv spurt min vvsér om det sæt(bare kun med 3 kredse) var noget værd...og det kunne han godt anbefale mig...

Edit...Stina..Hvor ser du de tilbud fra Roth ved billigvvs?...syntes ikke jeg kan finde noget tilbud på deres side

prøv gul og gratis der er en med 5 udgange og flowmålere og smedegaard pumpe til 1300kr ved ikke om det er godt der mangler noget men prøv og kig

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis