ford mondeo

vores ford mondeo hyler i generatoren når den starter,generatoren er kun 3 år gammel,remmen er ikke for løs,er der et kvikt hoved der evt. kan løse dette myterium,forslag modtages med tak

<p>&#160;intet er så galt,at det ikke er godt for noget</p>
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvis det ikke er en øresønderrivende lyd, kan det skyldes at generatoren pukler med at banke strøm på akkuen efter starten, og så er det ikke noget at bekymre sig særligt om.
Men er du sikker på, at det ikke er servopumpen, der har for lidt olie, eller vandpumpen der spiller på sidste vers. Ingen af delene er morsomme at komme til, kan jeg ud fra bitter erfaring underholde med.

Med venlig hilsen
ktm

 

Hej
Prøv lige om den rem virkelig er strammet nok - hvis den er det må man ikke kunne dreje generatoren uden at motoren følger med - hvis der er et blæserhjul på generatoren så prøv at dreje dette event. med en stor skruetrækker - så skal motoren følge med - endelig kan det også være fordi remmen er slidt, så bredden er blevet for lille - desværre er det ikke alle der skifter rem når de monterer en ny generator !!
Hilsen Polobjørn

"AUTOELEKTRIKEREN"
foreløbelig tak for jeres svar,vi undersøger mulighederne, den hyler også under accelleration,det er godt nok ikke til at holde ud, normalt kan man ikke høre motoren ,særlig meget,

<p>&#160;intet er så galt,at det ikke er godt for noget</p>
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis