Amerikaner-hus

Sidder i disse minutter og søger internettet tyndt ...  Men finder desværre ikke hvad jeg søger.

Søger folk, arkitekter,  byggefirmaer osv  -  der designer/tegner og bygger huse i Amerikansk-stil  (Ikke bjælke,  og ikke Typehuse)

Det kunne være noget i denne stil :  http://www.lhctravel.com/admin/hinh/House%20USA1235551616.jpg 

Eller noget i denne stil  :  http://www.georgiamls.com/highphotos/173/02992173/02992173_00.jpg 

Nogen der kender nogle,  eller ved hvor man finder/får info  -  evt.  med priser på et  byggeri,  måske med billedemateriale  osv?  


4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Du skal nok finde en arkitekt eller anden der kan tegne huset for dig.

Amerikansk stil er jo et bredt begreb, men nu skal du huske ikke at kopiere alt for mange løsninger fra deres byggestil, hvis du vælger at bygge huset i træ, da den ikke altid er helt optimal til vores vejrforhold.

Billede nummer 2 kunne da også have været et hus her i landet, så anderledes er det jo heller ikke, udover de her i landet lidt forældede karnapper for forsiden.
Jeg overvejer et eller andet byggesystem med kombinationen af beton og letvægtsisolering, måske flamingo.
Det skal nu ikke på nogen måde være den stil der omtales ovenstående.
Neopor kender jeg ikke.
Hvad er det? og er det meget brugt i Danmark?
Neopor er et opskummet produkt der er en del mere brandhæmmet end flamingo, og hvis man bygger hus med de der støbeforme, kan man ved en væg tykkelse på 25 cm få en U værdi på 0,25. ( du får næsten 20 m2 mere gulv areal i et hus på 150 m2 i forhold til hvis væggene skal have 60 cm med traditionel isolering )

Derefter kan man skalmure, pudse eller beklæde med f.eks. træ, eller trælignende eternit udvendig. Indvendig kan man bruge 2 lag gips, eller blot pudse væggene hvilket er ret moderne. ( alle kommuner giver byggetilladelse til denne type byggeri i dag )

Det koster ca. kr. 1000,- pr. opmuret m2 væg inkl. udvendig facadepuds og moms, at bygge super lavenergi på denne måde når vi leverer materialer og opfører væggene på en klar sokkel.

Men det er også ganske nemt at bygge med selv hvis man har mod på det, og så kan vi levere materialerne til det halve pr. m2 væg.

Med venlig hilsen - www.boligogbyg.dk
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis