Skal bruge ca 300 mursten til hus fra 70'erne?

Ifbm vi har blændet en terassedør, skal vi have det muret op udvendigt, og selvfølgelig helst med så få synsforskelle i murværket som muligt. Men hvor kan man finde sådan nogle sten og hvem kan man spørge? Jeg har spurgt en murer samt Stark KM i nordhavnen - ingen af dem kunne hjælpe.

Jeg har vedhæftet 2 billeder af de mursten jeg er på jagt efter. Nogle ideer? Huset er et typehus fra midt 70'erne beliggende i KBH men bygget af et firma i Frederikssund (har fået fortalt der kan være regionale forskel på mursten, ihvertfald dengang).

/Jesp3r

8 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Prøv at spørge her:

http://www.gamlemursten.dk/

 Skal det gøres ordentlig - skal du gøre det selv

 Lidt om mig her

Prøv at sende dine billeder til
http://gamlemursten.dk/

Jeg kender dem ikke, men overvejer selv at kontakte dem, for at se om de kan levere sten som passer til mit hus fra 1920. Skal også have blændet en dør og skiftet en del frostsprængte mursten. Og det skulle jo også helst være så usynligt som muligt :-)
Har hermed skrevet en mail til dem :-)

/Jesp3r

Jeg ved ikke hvad stenen hedder, men mit hus fra 1968 + 5-6 andre huse på vejen fra samme tidsperiode er bygget af samme sten eller en der ligner utroligt meget, så det burde ikke være svært at finde nogen der ligner.

Jeg har været inde og undersøge det, de sten kan man ikke få mere. Men du kan prøver strøjer eller egernsund, de har ikke samme præg, men det er nok det nærmeste, man kommer det idag, hvis du da ikke vil stjæle ved naboen. Jeg bøvler også med dette, da der her i området er mange gule gader.
Annonce
gamlemursten.dk kunne desværre ikke hjælpe.

/Jesp3r

Kære forum

Jeg er i gang med at udbygge hjemmesiden www.gamlemursten.dk og henvender mig her fordi jeg kan se, at I tidligere har refereret til siden og derfor har stået i en situation, hvor I har haft brug for at finde informationer om genbrugssten. Derfor har I gjort jer nogle erfaringer, som kunne være værdifulde for os i vores arbejde med hjemmesiden.

Jeg vil være meget taknemmelig, hvis I ville besvare dette spørgeskema:http://tempuri.org/tempuri.html

Er I ikke interesserede i at deltage, skal I naturligvis blot se bort fra denne henvendelse.

På forhånd tak for hjælpen og undskyld ulejligheden.

med venlig hilsen

Sidse

Gamle Mursten ApS, Svendborg

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis