Et godt råd til alle bilejere

Hej her i forummet.

Jeg ved ikke om det er i det rigtige forum, men jeg ville blot anbefale jer en ny hjemmeside portal, som jeg selv faldt over og som med sikkerhed også kan komme jer til gode.

Http://www.autopristjek.dk kan du indhente priser fra værkstederne i dit område og på den måde sammenligne alle priserne på din opgave. Skide smart ide

Håber i kan bruge mit råd/spareråd/fif

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Ja den fine anbefaling kører på rigtig mange fora som f.eks.

http://www.campingferie.dk/2004Design/forumThread.asp?postGuid=607812

Men nu er der i det mindste en anden ordlyd i den rosende omtale af dette fantastiske firma!

Med venlig hilsen
ktm

 

Polobjørn <- og du mener autobutler er mere serieøs? Haha. De har 250 værksteder tilmeldt fra hele Danmark hvor Autopristjek har 2390 værksteder? Hvis du lægger 2 og 2 sammen vil du kunne regne ud hvilken side du får flest forskellige fra.
Polobjørn kom mig i forkøbet!

Selv om jeg ikke sætter Smudstidende/EB særlig højt, så er det lidt mere klart, at de kører et samarbejde og noget officielt reklameværk for autobutler. Så er der ingen i tvivl op, hvad man har med at gøre.

http://ekstrabladet.dk/biler/findvaerksted/


Det med at man lusker sig til lige at smide et godt råd og et link til et eller andet foretagende, under foregivelse af at det er egne erfaringer man glad videregiver er kvalmende.

Hvis man læser det link igennem der er nævnt til Campingferie.dk vil man også der finde den gængse recept, hvordan det foregår med disse "gode råd", nemlig at den flinke budbringer bliver mere eller mindre aggressiv, når man bliver afsløret.


Med venlig hilsen
ktm

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis