Laminat køkkenbordplade... smig samlinger

Hej!

Nu må jeg igang med at bruge hænderne igen

Jeg har bestemt mig for at vil lave en ny bordplade i mit køkken...

Det er et vinkelkøkken 2x45graders knæk med vask i hjørne stykket. 61cm dyb.

Vi starter HELT forfra med den massive Asketræs bordplade der ligger der nu som jeg selv har lavet... Samlingerne er helt perfekte, og jeg er super godt tilfreds med resultatet... den passer bare ik ind i resten af køkkenet

Men den skar jeg alle snittene med overfræseren og en skinne på... lavede smigene med en stor passer så jeg var sikker på det blev nøjagtigt.

Men... hvordan skærer jeg laminat pladen?

Jeg har set på nogle proff lavede plader, og der går snittet ikke hele vejen igennem længden... de yderste par cm ved forkanten går de vinkelret på den ene, eller anden del... Dette tror jeg ikke jeg kan lave nøjagtigt nok...

Jeg vil foretrække et snit i fuld længde... Men med overfræser eller Rundsav? Pladen der skal bruges er ruflet, og derfor lidt tricky at skære...

Underlimning af vask... Hvor dybt skal jeg fræse nedefra? for jeg skal vel ik helt op til undersiden af laminaten? det kan vel ik bære?
Havde selv i tankerne at lade stå 5mm tilbage, og give kanten en sort fuge (Sort ruflet stenlignende laminat)

Hvad har i af meninger/rettelser?
0 svar
 Følg tråden
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis