Kat

Vi har lige fået sådan en fin lille kat og iii hvor er den sød  .
Nå men vi har nu haft den i en 4 5 dage og den er 100% renlig maget legesyg og vil kæle hele tiden men 2 ting jeg ikke er sikker på er .

1:  hvorfor vil den gerne op og slikke os i håret hvis den kan komme til det

2: Sådan en lille bandit skulle gerne lidt ud og den sidder da også hele tiden ved et vindue og kigge ud eller tit, er der ikke nået med den skal være inde 3 uger før man lukker den ud og hvadså  lukke man den bare ud eller hvad gør man vores ide er vi vil lukke den ud om aften og ind om morgen

Lidt hjælp vil være velkommen
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Sådan et lille Pivdyr vil du da ikke lukke ude om natten med mindre du bor på landet hvor den kan gå over og gemme sig i noget lunt halm, hvor den måske også kan fange lidt mus og rotter. Bor i inde i byen eller landlig bebyggelse så skal i have en katte lem i døren så Pivdyret selv kan vælge om den vil være ude eller inde.
Og jo den skal være indendøre den første måned, så den forstår at her bor den.
At den slikker jer i håret er håbet om lidt gengældelse, har du aldrig lagt mærke til at flere katte der ligger sammen slikker hindanden. På den måde danner de et ubrydeligt bånd imellem sig. Så det jeres lille Pivdyr prøver at fortælle jer, er bare at den kan lide jer og vil have jer som venner.

V.h.  Håndværkeren
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis