Totalrenovering af 1. sal - hvad koster det ?

Hej!

Vi tænker seriøst på at købe et hus på 248 m2, hvoraf husets 1.sal er 106 m2. Hele 1. salen skal renoveres, med nedrivning af alle indervægge, ny isolering og gipsbeklædning af skråvægge med loft til kip og isolering af skunkvægge, nyt gulv og i alt 8 ovenlysvinduer - ikke nødvendigvis Velux. Resultat skal være en stor stue, et lille badeværelse (ca.10-11 m2) og 2 børneværelser på hver ca. 15 m2. rummet hvor badeværelset skal være, har installationer til vand og afløb, da der tidligere har været badeværelse dér. 

Vi tænker, at vi selv vil stå for nedrivning, og så ellers sætte håndværkere på resten, dog evt. således, at vi selv vil stå for filtning af vægge og malerarbejde. Gulvet havde vi forestillet os skulle være gulvspånplader med et alm. parketgulv ovenpå (af lidt bedre kvalitet).

Er der nogen, der kan komme med et godt bud på, hvad håndværkere skal have for sådan en omgang. Vi har et umiddelbart budget på ca. kr. 300.000,-. Er det helt hen i høet ???

Vi hører meget gerne om folks erfaringer med lignende projekter

Lykke-Simonsen

5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Kan sagtens klares med det budget, også selvom i måske lavede mindre af det selv.
Det lyder fornuftigt, men prøver i at ramme de 300.000, så vil i nok alligevel ramme over pga. matteriale valg. Jeg synes altid man tager niveauet over det man først havde forstillet sig, nu når man er "igang"
Mon ikke der også gemmer sig en overraskelse eller to, sådan er gl. bygninger jo ;o)

 

Skal i bare have en pladegulv og så et parket ovenpå, så er der rigeligt mulighed for at finde et gulv til rimelige penge.

Gipsvægge og gipslofter koster jo ikke mange penge, det er mere isoleringen der er den store post der.

Ang. de 8 velux vinduer, så kan de sagtens fåes billigt ved en samlet ordrer, så der kan du også hente lidt.
Jeg vil dog IKKE anbefale et andre tagvinduer end Velux, der er meget lidt at spare, og de uorig. er altså langt fra den høje kvalitet som velux tagvinduer har.

Med jeres budget er det i hvertfald muligt at få det lavet, hvis ellers den koordineres rigtigt, og pengene bruges fornuftigt.
tak for gode indlæg - det hele kan bruges

Koluda Byg: du har sikkert ret i, at det er fordelagtigt at vælge Velux fremfor et "kopi-produkt" - det er nok ikke dér vi skal spare pengene. Du har også ret i, at det nok er isoleringen, der tager en stor sum penge.

Vi overvejer meget hvor meget vi selv vil arbejde med projektet, da vi én gang har totalrenoveret et hus, og det kan jo til tider trække tænder ud, så det vil være fedt, hvis budgettet holder til, at vi kan lade håndværkere klare langt det meste.

Kender du noget til, om der er en "ledetråd" mht. en kvadratmeter-pris for sådan en omgang total-renovering. Kan man sidestille det med ny-byg, eller vil det være dyrere/billigere, når man taler om renovering?



Lykke-Simonsen

Generelt er det billigere end nybyg, da materiale udgifter er mindre, men kommer an på hvor meget nedbrydning der er.

Arbejder ikke selv med m2 priser, da de altid er meget misvisende, men regner selv priserne fra bunden af.

Generelt vil jeg dog mene at 2000-2500,- pr. m2 er prisklassen hvis det ellers er lige til at gå til, og der ikke vælges alt for dyre løsninger.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også