Pakning til gl. benzinfilter/lukkehane

Under benzintanken sidder min lukkehane/benzinfilter der er blevet utæt. . Den er nok gammel da båden er fra 1974 og moteren en Marstal. 
Den består af et messinghus og under dette er en glaskolbe, hvor filteret sidder. Glaskolben holdes fast med en bøjle og en skrue. Inde i messinghuset sidder der en gummipakning (2mm tyk) på størrelse med en femkrone og denne har fire huller af ca. fem mm.
 en for benzin ind og en for benzin ud. Er der nogen der ved hvor denne gummipakning kan købes. (Ringer selvfølgelig til Marstal på mandag men kan ikke vente med gode informationer)

Hilsen HP


venlig hilsen

Henning Peter
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Du behøver ikke investere i gummipakning, hvis du har nogle gamle søkort. Klip pakningen ud i den størrelse du har brug for, læg flere lag sammen til rette tykkelse. Smør dem med lidt stævnrørsfedt, hver for sig, og så har du pakning i dit brændstoffilter.GodVind.

skiff hauberg

Tak for svarene. Det matriale jeg bruger skal vel kunne klare benzinens påvirkning samt det fysiske slid. Lukkeren virkerjo på den måde at uden på pakningen drejer en rund messing "klods" med samme diameter som pakningen. Denne bliver trykket mod pakningen af en fjedder. I denne messingklods er de to huller der har forbindelse. Når denne "klods" drejes og de to huller står over får hullerne i pakningen er der åbent for benzinen.

venlig hilsen

Henning Peter
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis