Brugte professionelle have/park maskiner?

Hejsa,

Jeg står og er ved at lave en lille hobbyvirksomhed med have/vej/park-arbejde o.lign. Så derfor skal jeg bruge nogle havemaskiner af en ordenlig kvalitet til at starte med. Det er f.eks en stor plæneklipper, motorsav, en fejemaskine osv.
Men hvor skaffer man sådan nogle uden at det skal ruinere mig inden jeg overhovedet er kommet i gang.
En brugt god klipper kommer hurtigt til at koste 30.000 ligesom fejemaskinen også gør brugt. Håber at der er nogle derude der måske kender nogen der har noget stående som de ikke bruger som jeg måske kan købe samlet billigt. Det eneste krav er at det skal være driftsikre maskiner. Det skal ikke nødvendigvis være kønt.

Ellers har nogle måske en idé til hvordan man griber sådan noget an.

Tak ..

----------

Mvh
LDalby

9 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg tror du skal forberede dig på at det ikke er gratis at starte egen virksomhed, du skal nok regne med at de første 200,000,00 Kr. går til indkøb af maskiner. Det der med at købe noget brugt er altså ikke sagen hvis du vil have noget der virker fra starten. Dine kommende kunder vil hurtigt miste interessen for dit produkt, hvis du har nedbrudte maskiner når du er igang hos dem. Noget sådant rygtes lyn hurtigt og dårlig omtale af et nystartet firma er absålut ikke fremmende.
Har du iøvrigt undersøgt om der er plads til en havemand mere i det område du bor ?
Endelig vil jeg sige at det måske var en ide du startede med mere almindelige slåmaskiner en selvkørende fræser med mulighed for at ombygge til fejekost, ville nok være en bedre løsning..
Så skal du måske også lige tjekke hvad det koster at blive moms registreret, så vidt jeg husker er der noget om at din egen kapital skal være omkring de 50,000,00 Kr.

V.h.  Håndværkeren
Håndværkeren...
Jeg kan fortælle at det er helt gratis at blive momsregistreret. Jeg er selvstændig i forvejen - men dog i en helt anden branche
Min plan er ikke at leve af det til at starte med. Min plan er at købe noget ordenligt brugt og lave arbejdet til den næste nye maskine kan købes ind i firmaet og på den måde opbygge samlingen af kvalitetsmaskiner. Men du har da ret i at det nok ender med 200.000 i sidste ende...

----------

Mvh
LDalby

Så er det ændre for nyeligt, at man ikke skal have en vis egenkapital, for at blive momsregistreret. Jeg ved nemlig at der blev lavet en ny lov om det fordi der var for mange private der lod sig moms registrere.
Ja men det skal man altså ikke have men man skal derimod starte med at rykke en masse mønter op af lommen i forbindelse med moms regnskabet. Men ellers er det gratis at starte.

Tilbage på sporet af denne tråd. Du skal nok overvej om det ikke i en periode var bedre at leje det dyre grej ind i starten indtil der ligesom kommer lidt kapital til din virksomhed. Du opnår hurtigt en stor besparelse i form af rabat. Du har det ikke til at fylde og du skal heller ikke vedligeholde det som man skal når man selv ejer det. Men ellers tjek div udlejningsfirmaer har sommetider noget brugt elller www.maskinbladet.dk der er meget godt der på.

Hjemmelavet er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel.

Uden lige at vide hvad dit behov er: Hvad med at starte med at leje maskinerne efter behov ? Det er mig bekendt meget normalt især i have og anlægsbranchen, da der kræves så mange specialiserede maskiner. Så kan du efterhånden som du tjerne nogle penge, og finder ud af hvad behovet er købe de maskiner du benytter mest, eller som der koster dig forholdsmæssigt meget at leje eller hvordan du nu vil sætte dit regnestykke sammen.

Der er med garanti et par større udlejeningsfirmaer lige i nærheden af hvor du bor. Jeg er dog ikk elige bekendt med adresserne på dem der ligger nord for roskilde, men syd for er der mange, så jeg kan ikke tro andet om resten af øen.
http://www.maskinbladet.dk/search/

Kun perfekt er "godt nok"

Alternativt kan du jo også lave en aftale omkring udlejning af maskiner til at begynde med, så når der er kapital i firmaet, kan du jo overveje køb af egne maskiner, ved at mange mindre anlægsgartnere benytte sig af gode prisaftaler med udlejere af maskiner.

Vi har selv købt en helt ny staldkat med stennedlægnings fræser, 4 i 1 skovl, rotorklipper, planeringsaggengrat, pælebor, pallegafler og grubbetand.

Kostede over 400.000,- men så har vi også en super stabil maskine i mange år, og lejer så maskinen ud til private og erhverv ved siden af også, når vi ikke selv lige står og skal bruge den, specielt maskinen med 4i1 skovl, stennedlægningsfræser og planeringsaggengratet samlet er tit lejet ud.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis