Snydt

Hvis 
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Skrevet af balan.t den 01-06-2009 13:56
Hvis man handle gennem gul og gratis og bliver snydt hvor kan man få hjælp
HÆ HÆ nå er du på skideren, vil sælgeren ikke tage jollen tilbage. Først og fremmest skal du jo have kviteringen på båden, uden den kan du godt glemme alt om at leverer tilbage. Så må du efter du har kontaktet sælgeren lige overveje om det kan betale sig at hyre en savskærer. Sådan noget har som regel en start takst på ikke under 5 tudser (du ved de her fine stykker papir med billede på)
Har du påbegyndt arbejde på båden, kan du også glemme alt om at leverer tilbage, da båden så ikke længere er i den stand som sælgeren har solgt den i til dig.

Sluttelig  Hvad har du så lært ved det, forhåbentligt at du skal aliere dig med en der har forstand på både, når du som nybegynder vover dig ud i den store jungle af reelle sælgere og enkelte klamphuggere.

V.h.  Håndværkeren
Skrevet af balan.t den 01-06-2009 13:56
Hvis man handle gennem gul og gratis og bliver snydt hvor kan man få hjælp

Det kan man nok kun få ved domstolene. Men man skal kunne bevise at man er blevet snydt.

Tag en snak med en advokat, og lad ham råde dig til om du skal gå videre med sagen.

WS
Jeg går ud fra at, båden har været annonceret, som defekt, og at du så den inden køb. At du så har taget fejl med hensyn til materiale og reparationsmuligheder, må vel svide til dig selv. Det fremgår jo at, du regnede med at kunne reparere plastik med glasfiber. Man må så gå ud fra at, den ikke kostede ret meget, men hvis den gjorde, så tag en kyndig med næste gang. At anke over en ting, der er solgt, som defekt er håbøst. Og levere den tilbage, efter du har arbejdet på den ? glem det.

Lav det selv - det gi'r de bedste klagemuligheder

ErikChristensen 
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis