Stikkontakt/lysdæmper kan ikke slukke lampen

ja, det skullevære så smart... har fået monteret sådan en kontakt med touch lysdæmper, hvor man skal holde fingeren og lyset dæmper/stiger og når man gir slip og holder fingeren sker der det modsatte.

Problemet er at at vi holder for at slukke lyset, så når vi aldrig at slukke lystet helt ind til lysstyrken igen begynder at stige. DET ER HELT UMULIGT ud over at skruge pæren løs... det ervel ikke meningen??

hva er der galt? lysdæmpere er noget fanden har skabt, da man ikke kan brue alm. sparepærer og dæmpbare sparepærer koster 2-300 kr.



kh. hilsen Mr. GDS 0
6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Nej du skal nok lige brugsanvisningen, det plejer at være nok med et kort tryk derpå så skulle lyset gerne slukke. Ja det er jo dyrt og være miljøbevidst

Hjemmelavet er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel.

min første indskydelse er at rammen som dæmperen er monteret i sidder en anelse skæv på dæmperen og dermed presser på afdækningen. Det kan være nok til at give det "fejlsignal" du beskriver. Det har jeg set være tilfældet flere steder.
for som fiahgt skriver bør den slukke ved en mort berøring, ved et vedvarende tryk vil den ikke slukke
Det kan også være den ikke er kalibreret rigtigt, dette gøres ved at afbryde for strømme ved sikringsgruppen, HPFI - når der tændes igen selv kalibrer dæmperen. Dette er vejledning til LK nye UNI 350 touch dæmper, http://www1.lk.dk/katalog/vejledning/98767_04.pdf Jeg kan ikke lige finde vejledning til de gamle 180 Touch dæmper, men hvis det er en ny du har fået installeret er det jo nok en UNI 350, med mindre den installatør som lavede arbejdet havde et lager af de gamle som skulle sælges først :P
Som de andre siger: prøv først med et kort 'tryk' på frontpladen, det er nok til at slukke (og tænde) for lyset...
Hej..
Hvad er det for en lampe du vil dæmpe..?? og hvilken lysdæmper har du købt..???
nogle lysdæmper m/touch, kan ikke dæmpe lamper m/elektronisk transformer.. Så det er rimeligt vigtig du køber den rigtige dæmper til den lampe du har.. Kan det være det der er dit problem ?

Mvh Jan J
Du skal bare trykke på tuch pladen så slukker den :)
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis