Så har jeg vundet - IGEN ;)

He man må simpelthen elske at hade de forsøg på at bondefange folk på nettet. Jeg har lige fået denne her maskinoversatte genvinst wink

De vandt!

CISCO Network International NV
Lotteri FORFREMMELSE præmieoverrækkelse.
HAARLEMBERWEG 12-16
1101 CH Amsterdam.

BILLET NR: N.L/74-A0802-2008

Dear Sir / Fru,


Vi er glade for at kunne informere Dem om resultatet af Lotteri Vindere Internationale programmer afholdt om den 12 juli 2008.
Din e-mail-adresse knyttet til Billetnummer NL/74-A0802-2008 med Batchnr 8542189-92 og referencenummer 721-2008-22 som dermed vandt i kategori 1, har du derfor blevet godkendt til et engangsbeløb betale ud af € 500.000,00 (fem hundrede tusinde euro)

Tillykke! Grund til at blande op af nogle numre og navne, beder vi dig om at holde din vindende oplysninger fortrolige, indtil Deres krav er blevet behandlet, og dine penge hjemvist til dig. Dette er en del af vores sikkerhedsprotokol at undgå dobbelt påberåber og uberettigede misbrug af dette program, som nogle deltagere.

Alle deltagere blev udvalgt gennem en computer valgrunde system trækkes fra over 20000 selskab og 30000000 individuelle e-mail-adresser og navne fra hele verden. Denne salgsfremmende program finder sted hvert år.

Dette lotteri blev fremmet og støttet af Cisco-netværk og en række andre fremtrædende personligheder som Mr. Bill Gates og Sultanen af Brunei, håber vi med en del af din vindende du vil deltage i vores næste år € 20 mio internationale reklame-lotteri.

At filen for din påstand, bedes du kontakte vores Agent Forarbejdning / Valgs Officer:

Dr. Smith Williams
Verifikation / Operations Director,
TEL: 0031.619-703-948
FAX: 0031-84753-9200
email: [email protected]

Husk alle vindende skal hævdede ikke senere end den 10 august 2008, efter denne dato alle uanmeldte midler vil blive inkluderet i det næste spil. Bemærk, for at undgå unødvendige forsinkelser og komplikationer tilstræbe at citere din henvisning og batch-numre i første korrespondance. Desuden bør der ikke være nogen ændring af adressen gøre informere vores agent hurtigst muligt. Vi håber med en del af din vindende du vil deltage i vores næste år 30 millioner dollars internationale lotteri.

Tillykke!
Når mere fra vores ansatte, vi takker dig for at være en del af vores salgsfremmende program.Note: nogen under 18 år er automatisk diskvalificeret.

Med venlig hilsen
Mrs Suzan Braxton,
Offentlige tilknyttet Officer.

Mvh.

René

5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jamen tillykke!!

Er det så slut med at være brandmand;-)

Hørte du forresten MONDO på P3? Huxi Bach ringede til en bandit fra Afrika flere gange for at finde ud af hvorfor og hvordan han havde vundet penge... det var lidt sjovt.

God weekend fra Næstformanden

Er ikke så aktiv i forummet for tiden...
Min sparsomme fritid går med ungerne, hunden og konen. I nævnte rækkefølge....
Jeg får titt denslags mails.... Men, som Brandmanden, ved jeg jo at det er fup.
Men jeg så engang en der stod frem i en udsendelse på fjernsynet og fortalte at han hadde "hoppet på" nummeret....
Han hadde fået ad vide at han først selv måtte sende et (rimeligt stort) beløb, inden han kunne få gevinsten udbetalt.
Og han GJORDE DET!!!!!! Og stod senere frem på landsdækkende fjernsyn og fortalte om det.....
Altså.... Hvor dum kan man være???????????

<p>&#160;Det farligste her i livet, er at leve. Ingen har nogenside overlevet det. <img alt="" src="/Providers/HtmlEditorProviders/Fck/FCKeditor/editor/images/smiley/msn/wink_smile.gif" /></p>
Personligt bliver jeg ofte kontaktet fordi jeg hedder det samme som en eller anden der lige er død og har efterladt sig en utestamenteret sum på [indsæt meget stort beløb her]. Sjovt nok så kender de dog ikke mit navn hvis jeg ringer eller skriver til dem.

Men ellers tillykke med gevinsten, det er rart at vide at sultanen af Brunei der ellers ALDRIG giver en øre til velgørende formål render rundt og støtter internetlotterier som man ikke engang behøver at deltage i for at kunne vinde.

Jeg forstår ikke hvordan de fleste af de fiduser fungerer.... Dvs.... Jo jeg forstår godt at den sidste idiot ikke er født endnu.... Men bankene advarer mod at man giver dem konto oplysninger til overførsel af penge.... DEN fatter jeg ikke. Hop ind på ebay.de, og køb 3 ting.... Min 1 af disse skal betales med en "EU money transfer" (dvs. bankoverførsel).... Så får manden jo mit kontonummer ALLIGEVEL... Sælg en vare i den blå avis... Hvordan vil du modtage betaling ? Der MÅ da ved grød være den sikkerhed i systmet at gud og hver mand ikke bare kan hæve ubegrænsede midler fra andre folks konti fordi man kender kontonummeret. Men det er nok for at bankerne ikke gider at have besværet med alle de folk der ligesom dig (og mig) godt kunne tænke sig at vide hvor langt svindlerne vil gå.

Hørte på et tidspunkt, at de kan bruge dine bankoplysninger til at stille sikkerhed for et lån.. Det lån kan de naturligvis ikke betale tilbage, hvorfor det så bliver dig der hænger på den..



Af lignende ting, fik jeg en masse opkald fra +2348038461144 på et tidspunkt, samt denne besked (Citeres direkte inklusiv stavefejl, manglende grammatik osv)..

I REALLY CARE ABOUT YOU JUST TO LET YOU KNOW HOW MUCH I CARE FOR YOU BECAUSE I WANT YOU TO BE AT PEACE WITH YOURSELF AT ALL TIME I WILL DO EVERYTHING I CAN TO BUILD OUR DREAMS TOGETHER I WANT YOU TO KNOW TEVERYTHING I DO I DO IT FOR YOU COS I REA LOVE YOU PLZ REPLY HOLY SON BYE FOR Now


Altid rart at have en hemmeligt beundrer.. :D

Mvh

Mark Herskind

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis