Carport dobbelt med terasse

Vi har købt et ældre hus, hvor vi tænkte at bygge en kombineret carport og terasse med udgang fra 1. sal. Er der nogen der har erfaring med dette eller gode ideer??
JJ

wink JJ
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej

Jeg kan ikke give nogen anvisning... Da det også må afhænge meget af huset. Hvordan det skal kædes sammen osv. Det kan laves i både træ og stål.

Desuden er der rigtig mange muligheder for at lave børen til terassen. Denne løsning er rigtig super... men heller ikke gratis..
http://www.danbolig.dk/SoegBolig/Resultatsider/Vis+bolig.htm?propertyid=1041448&brokerid=095&address=Strandvejen%2015&externallink=1
Hele glasfacaden kan foldes væk på bedste cafemaner.....
Bemærk også løsningen med rækværket der i den nederste del er helt lukket og sikrer lidt mere privatliv. Og toppen der er mere åben med stålgelænderet.
Så vidt jeg husker er denne carport lavet i en træløsning. Og integreret i husets arkitektur. Hvordan det løses bedst afhænger jo meget af huset og ikke mindst hvor terassen skal placeres.

MVH Njord
Hej.

Jeg ved ikke om det er for sent jeg skriver, men der er et firma der hedder Betonklodsen og de hører til på www.betonklodsen.dk. Det lader til at de kan hjælpe med præcis det du søger...

Det er sgu nogle ret fede carport / garager de laver! Det er et friskt pust til det marked og så virker det til at de hører til i den lidt mere eksklusive afdeling, så det passer jo fint til dit postnummer <img

Hvis jeg var dig ville jeg da ringe til dem og tage en snak og evt. få et tilbud - det er (så vidt jeg kan se) den komplette løsning de kan tilbyde, altså med afvanding, el, belægninger, fundering osv osv...

Mange af de andre carporte man kan finde på markedet er ofte uden fundering, belægninger, montage og transport - dvs. at man hurtigt kommer til at smide 50.000kr mere i sådan et projekt i forhold til hvad priserne på hjemmesiderne oplyser!
Her tænker jeg på træløsninger og de galvaniserede stålbuecarporte (sidstnævnte er slet ikke egnet til at lave terrasse på taget).

Ville lige tilføje:

Det du søger kan findes i deres skitser.

Se galleri -> illustrationer

Hold da op jeg kunne skrive forkert mange gange... har allerede rettet i indlægget flere gange

/Chefen

Super godt, lige sådan noget jeg søger

wink JJ
Glad for jeg kunne hjælpe<img

Du kan da evt. skrive hvad det hele ender med...

/Chefen

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis