Få dine havefliser til at holde sig som nye

Er du træt af alger, flisepest og snavs gør dine havefliser grimme? Har du selv prøvet at rense dem med kost, knofedt eller højtryk? Eller har du overvejet at skifte til helt nye fliser? Vil du gerne starte foråret med at løfte helhedsindtrykket af dit hus og have på en hurtigere, billigere og langtidsholdbar måde? Så ligger der i dag en ny, nem og langtidsholdbar løsning lige for, som samtidig er økonomisk overkommelig.

 

Alger, flisepest og skidt fra fodtøj, luft og trafik sætter med tiden sine spor, hvis du har havefliser i beton omkring dit hus. De små sprækker i betonen samler fugt og skidt og danner en grobund, som alger og flisepest kan vokse i. Især i det fugtige vinterhalvår vokser alger frem på fliserne og farver dem grønne og grimme. Flisepest er en lav, som danner hvide pletter på fliserne, der er vanskelige at fjerne. Fugt og skygge giver gode vækstvilkår for flisepest og den aftagende svovlforurening har fået flisepesten til at brede sig i de danske haver.

Knofedt eller professionel hjælp?

Der findes mange forskellige løsninger og det kan være svært at overskue dem alle. Sand, brun sæbe, patiocleaner og algefjerner er blot nogle af de mange muligheder. Fælles for dem alle er, at de kræver god tid og masser af knofedt. Samtidig er holdbarheden af resultatet ofte temmelig tidsbegrænset.

Alternativt kan du få et professionelt firma til at rense og imprægnere dine fliser. Det koster mere, men til gengæld lover udbyderne ofte garanti, hvis du får en årlig genbehandling, som sikrer at resultatet holder længere.

Ny professionel gør-det-selv løsning

Nu findes der en tredje vej, som giver dig fordelene fra begge verdener. En gør-det-selv løsning med professionelt udstyr, som giver dig et hurtigere og mere professionelt resultat end de hidtidige gør-det-selv løsninger. Samtidig er løsningen væsentligt billigere end den professionelle løsning.

LejMigFliserens består af en trailer, som du kan leje, der indeholder alt du skal bruge. En professionel fliserenser, som kun tager cirka 3 timer for at rense 100-150 m2 fliser med rent vand. Desuden får du belægningsrens med, som skal sprøjtes ud på de afrensede fliser for at nedbryde de dybereliggende vækster i flisen og omkring fugerne. Tredje trin består af en professionel nanobaseret imprægnering. Den giver fliserne en beskyttende overflade, så de ikke suger store mængder af vand og skidt, som flisepest og alger kan trives i.

Konceptet er udviklet i samarbejde med NanoStone, som har 10 års erfaringer med at rense og imprægnere fliser professionelt. Kombinationen af fliserens, algebehandling og nanobaseret imprægnering af fliserne giver dig både et hurtigt, relativt billigt og langtidsholdbart resultat.

Del det:

Om Lejmigfliserens

 Lejmigfliserens

Lejmigfliserens er et nyt koncept, som giver gør-det-selv folk mulighed for at leje professionelt udstyr og produkter til en effektiv fliserens.