Sådan bygger du et termotag på terrassen

I videoen herunder kan du se hvordan du selv bygger et termotag på din terrasse

 

Du kan få pladerne i hhv. klar eller opalfarvet – og så kan du også få dem i forskellige tykkelser og med forskellige celleopbygninger. Se farveprøver og vurdér dit behov for isoleringsevne i taget. Skal det bruges til en carport, en åben udestue, en lukket udestue, et arbejds- eller redskabsskur, eller noget helt femte. Det drejer sig om at vælge det der passer til din opgave. 

I filmen kan du se hvordan spærafstanden skal være, hvilket tilbehør du har brug for undervejs i projektet og hvordan du præcist skal starte, bygge og afslutte ved vindskeder, stern og op mod andre bygningsdele.

BEMÆRK: Hvis du skal opbevare materialerne, inden de skal monteres, skal pladerne ligge på et plant, tørt underlag – og være tildækket. Montér alle dele som vi viser dig det, så du får et lækkert tag – med garanti.

Hvis du bygger et lukket rum, er det klogt at lufte godt ud i en længere periode, så fugten fra beton- og evt. imprægneret træ, kan komme ud.

HUSK: Taghældningen skal være minimum 5cm. pr. m.

Rigtig god fornøjelse

Del det:

Om John Kastrup

 bygdettv

Jeg er den ene halvdel af makkerparret i BYG-DET.TV. Her producerer vi videoer der forklarer byggeprocesser, så det kan forstås af de fleste. Jeg er udlært tømrer og og har en god lang erhvervserfaring inden for byggebranchen. Herunder formidling, markedsføring, salg, ledelse, undervisning, samt foto- og skribentarbejde. Sidstnævnte for blandt andet Jyllandsposten og Gør Det Selv-magasinet. Jeg tror vi på, at rigtig mange Lav-det-Selv´ere kan få stor glæde af vores film. De er overskuelige, de er let forståelige - og så tager det bare nogle få minutter at blive rigtig klog af dem. Prøv det!

 

Kommentarer til artiklen

Der er 2 kommentarer til denne artikel. Se de nyeste herunder eller følg hele debatten her:

ymmot skrev den

 Dejligt prof.

ymmot skrev den

 Dejligt prof.


Tilføj kommentar

Se alle kommentarer og følg hele debatten her