Sådan bruger du selvklæbende tagpap

Se videoen her hvordan du selv tagdækker med en professionel, selvklæbende tagpap. Uden risiko for at brænde hytten af.

 

Har man den rigtige forsikring, de relevante kurser og en god portion erfaring, er det sikkert ingen sag at brænde et eller to lag tagpap på toppen af huset. Det er der imidlertid ikke ret mange danskere der har, så denne selvklæbende udgave af et lækkert materiale, er en kærkommen ven for en kommende selvtækker.

I videoen viser vi hvordan man bruger selvklæbende tagpap, som klæber på hele fladen – og ikke kun ved samlingerne. Dette sikrer en fuldkommen tæt og sikker tagdækning.

BEMÆRK: Selvom du ikke kan brænde huset af med en selvklæbende tagpap, er det alligevel klogt at tænke på sikkerheden når du bevæger dig rundt oppe på taget.

Rigtig god fornøjelse

 

Del det:

Om John Kastrup

 bygdettv

Jeg er den ene halvdel af makkerparret i BYG-DET.TV. Her producerer vi videoer der forklarer byggeprocesser, så det kan forstås af de fleste. Jeg er udlært tømrer og og har en god lang erhvervserfaring inden for byggebranchen. Herunder formidling, markedsføring, salg, ledelse, undervisning, samt foto- og skribentarbejde. Sidstnævnte for blandt andet Jyllandsposten og Gør Det Selv-magasinet. Jeg tror vi på, at rigtig mange Lav-det-Selv´ere kan få stor glæde af vores film. De er overskuelige, de er let forståelige - og så tager det bare nogle få minutter at blive rigtig klog af dem. Prøv det!

 

Kommentarer til artiklen

Der er 2 kommentarer til denne artikel. Se de nyeste herunder eller følg hele debatten her:

cp_ skrev den

Fin guide. Bliver tagfods profilen sømmet fast først til krydsfineren og så primet, derefter underpap over?

bygdettv skrev den

Præcist.

Det er måden på det Om du primer før eller efter du sømmer fodblikket på, er ikke afgørende.

Mvh John K

 


Tilføj kommentar

Se alle kommentarer og følg hele debatten her