Rens alufælge

Hej,
Jeg har nogle alufælge som trænger til en ordentlig omgang rengøring. Men hvad er det bedste at gøre det rent med? Jeg har kigget lidt på nettet og her på forummet, men kan ikke rigtig blive klog på det...

Nogen mener specielle fælg-rensemidler kan gøre det, andre siger brun sæbe, men andre mener igen at brun sæbe nedbryder aluminiummen.

Hvad har folk gode erfaringer med her?

Hilsen Kasper
17 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
surren medium2 fra kemiservice.
Giftigt stads fjerner alt og er til at betale.
Jeg ville nu være mere forsigtig, brun sæbe er ikke godt for lakken på dine fælge. Kender ikke det andet omtalt middel, men tror du ikke en alm. gang fælgrens kan gøre det. Bagefter kunne du tage og give fælgene lakrens, så kommer det sidste skidt i hvert fald af. Og så give den en gang voks, så er de nemmere at rengøre næste gang, og flotte biggrin det har jeg haft held med. Jeg bruger turtles produkter.
du kan få det hos kemiservice bare søg dem på nettet.
Det er til at rense fælge og aluminum, bruger det selv, det skal blandes korrekt med vand, og skylles godt af bagefter. men du får brugsanvisning med.
Okay - jeg prøver først med det alm fælgrens - evt. fra Turtles for at se om ikke jeg kan undgå det skrappe kemiske. Og brun sæbe er så hermed udelukket :-) Men ellers må jeg ty til hårdere metoder :-)
Annonce
Nu har jeg prøvet med fælgrens fra Alaska (det billigste fra Fakta), og med lidt knofedt kommer størstedelen af - så meget at jeg vil kalde det en succes :-) Men der er stadig lidt brunligt skær som jeg tror stammer fra bremseskiverne - det er ikke til at få af. Er der nogle råd for det?
de skrappe midler fjerner det*
Jo men Kemiservice sælger kun til erhverv (med mindre man henter det hos dem - og der er lidt langt for mig til Vejle :-( )
Rusten kan du tage af med saltsyre, husk at skylle efter med rent vand....

Anders
Prøv først med oxsalsyre, det er knap så hård ved fælgene, men hård mod løberust mm.

 Mvh.

Flemming

Man skal ikke kaste med Sten hvis man selv bor i et glashus ...Eller hvis Sten er rocker, og ved hvor du bor

Der er yderligere 7 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis