Gå væk, kat!

Vi er plaget af en kat, som hver nat bruger perlegruset i vores carport som toilet. Inden jeg går ud og køber et haglgevær ville jeg lige høre, om der er nogen som har en god ide til hvordan vi får den til at gå ind til naboen i stedet for... wink

/Zeabee
Vi er plaget af en kat, som hver nat bruger... Vis hele indlægget
19 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Du kan også, hvis du ved hvem ejeren af katten er og vil tage den ballade det evt. giver, bede ejeren om at holde katten på egen grund som han har pligt til jvf. lov om vej og markfred.

Men det fordrer nok ikke godt naboskab som jeg ellers synes er rigtigt vigtigt.

Vi har selv problemet ved vores hus. Har læst et råd om at putte opvaskemiddel ¨på deres pels når katten er på grunden. Dette skulle ikke være skadeligt men give dem en svag mavepine der forbindes med det sted. Om det virker og er sandt ved jeg ikke da det ikke er prøvet.

Vandslangen har ikke haft nogen succes ved os desværre.

Har engang hørt at baldrian, tror jeg det var, er et godt middel mod katte. Nogen der kan bekræftige dette?

/Jacob
Ja hankatte bliver helt kuldrede når der er lagt Baldrian ud, det ligner iøvrigt Timian. Jeg har engang taget fejl og puttet Baldrian i noget festmad, mine gæster var ret afslappede efter middagen.
Citat fra Twist

Baldrian er godt til at TILTRÆKKE katte. Ikke til at skræmme dem væk.. Men man kan naturligvis bruge baldrian de steder man GERNE vil have katten, for så vil den hellere gå der hen.


Godt jeg fik det afkræftiget. Tak for det

/Jacob
Jeg har tidligere haft problemer med at katten nød den varme kølerhjelm og sov oven på bilen om vinteren.

Min løsning:

1. En 220v pumpe og en havevander tilkoblet en alm. bevægelsessensor. Og vupti, man har en sur våd kat hver gang den nærmer sig bilen. - Men ikke ret længe, så går den uden om...

Håber det kunne bruges.
Annonce
Der skal også lige en kontakt på så du kan slå den fra når du selv skal bruge bilen...

Green

Egentlig er det da også en udmærket tyveri sikring af bilen, jeg er sikker på at enhver listetyv vil få sig noget af et chok når han kommer i brusebad, inde i carporten.
Hej, du kunne købe svovlblomme i pulverform hos matas og drysse det ud, mennesket kan ikke lugte det, men det virker på hunde og katte smile BIGTIME
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis