Kraft stik til 220V, eller større sikring i normal 10A fase ?

Jeg har lige lånt sådan en stor alto højtryksrenser 130.1 som efter hvad der står på maskinen kører med 2.1 KW og jeg kan ikke starte den i mere end 1 sekund før sikringen går, jeg har 2 faser til mine stikkontakter og de er begge med 10 Amp sikringer.. Den sprænger sikringen ligemeget hvilken af faserne jeg bruger, jeg har prøvet at pille alt andet udstyr fra og kun have den på, men det virker heller ikke..
Er det et totalt skråplan at prøve med en 16 A sikring istedet for den originale 10A ?? for burde maskinen med sine 2100 W lige holde sig indenfor hvad man kan trække ?
Alternativt har jeg også nogle 380V kraftstik som sikkert sagtens kan klare jobbet men problemet er at jeg kun har lånt maskinen og ikke så godt bare kan klippe ledningen og montere andet stik...

Jeg påtænker at lave et omformer kabel selv så jeg slipper for at klippe i maskinens lednigsnet, jeg vil tage et fladt 5 polet kraftstik og så 1 meters 2leder ledning og sætte et hunstik på.. det burde vel kunne bruges på den måde ? Jeg skal så bare have 1 fase og 0 så vidt jeg ved, hvordan finder jeg ud af hvad der er 0 i mit kraftudtag ? det er vel det midterste ben som er jord..

Er der ikke lige en venlig sjæl som kan skære det ud i pap for mig så jeg kan få renset min terasse smile
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det kan dælme ikke passse at den springer sikringen hvis der står 2100w på den.. det er MAKS effekt der er opgivet.. en 10A rykker snilt 2300w uden problemer..

Har du automat sikringer eller hvordan ser det ud ?

Men tror du ikk din kære huselektriker i sin tid har monterer 16A til dine vaske/tørre maskine , samt en stikkontakt bagved??? så brug den..!

Du skal som lægmand ikke begynde på andet..! det er for risikabelt, og specielt når du kun har lånt maskinen..
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis