Nye fliser på badeværelset

Hej forum

Jeg bor i en gammel ejendom med et badeværelse der har støbt gulv og vægge der er henholdsvis pudsede og med gips. Jeg vil gerne skifte fliserne på gulv og vægge- kan jeg bare hugge ned og sætte nye op - eller skal jeg vådrumssikre forfra ?

VH Poul
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
OK. der er ikke andre, der vil byde ind på denne! :-)
For din egen skyld og for at imødegå tvivl i en salgs/fraflytningssituationsituation ville jeg helt indiskutabelt foretage ny vådrumssikring OG DOKUMENTERE DET. Så svært og vanskeligt er det jo heller ikke. Jeg mener det ville være direkte uklogt ikke at gøre det. Du kan ikke pille gamle fliser af, uden at komme til at beskadige den gamle vådrumssikring, hvis den er der.
mvh
ktm

Med venlig hilsen
ktm

 

I stedet for at rive gamle fliser på væggen ned, kan man vælge en anden løsning der hedder at sætte flisestickers op på dem. Min ven ville gerne skifte sine fliser i badeværelset ud, men han synes det var for omfattende og valgte i stedet at sætte flisestickers fra https://www.homejunkie.dk op på hans fliser. De tåler nemlig både vand, sæbe og rengøring. Smart og nemt hvis det andet projekt er for omfattende :)
Hej12:
Velkommen på lds
Det er en tråd fra 2006 du kommer med gode råd til så mon ikke den ged er barberet


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis