Garagebyggeri

Jeg mangler ofte en rigtig god isoleret garage til bilen og lidt forskelligt hobby arbejde og diverse opbevaring.
MEN MEN da det er meget dyrt at få en muret garage lavet - jeg har fået et overslag på ca 250.000 incl tag med rejsning og teglsamt el arbejde og 2 porte 3 vinduer og en dør. Det er lige lidt over budgettet og jeg må erkende at murerarbejdet tør jeg nok ikke prøve kræfter med. Men hvad med dimmensioneringen af en træbygning, jeg forestiller mig et udvendigt mål på garagen på 6,5 x 8,0 og med et tegltag med en hældning på 30 eller 45 grader som huset.
Jeg har også leget lidt med tanken om at lave en massiv væg i 20 cm LECA blokke og beklæde den udvendigt med en træfacade pga udseendet.
Er der nogen der kan give et godt råd eller bringe erfaringer videre ??

På forhånd tak
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
Jeg mangler ofte en rigtig god isoleret garage til... Vis hele indlægget
16 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
>Een eller anden kunne jo have kone til at >kigge over skulderen !!

Hvor sandt Njord.

Da vi for nogle år siden havde bestilt container, og naboerne havde tilbudt at hjælpe til med at rydde op i vores car-port, blev jeg sendt i byen efter plasticsække.

Da jeg kom tilbage var alt det, jeg med glæde havde samlet igennem mange år lagt nederst i containeren med noget meget tungt over.

Morale: Vig aldrig fra en tom container, når din kone er med i oprydningen.

Mvh. Jørgen

Med venlig hilsen

Jørgen
Varme er ganske underordnet. Ventilation derimod ikke. Sørg for udluftning oppe i den ene gavl og i den modsatte udluftning forneden, så det trækker rigtigt godt. Bilen kan ikke tåle fugt (sne der tøer), derimod godt kulde. Og vil man være god ved sin bil, monterer man en motorvarmer (dyppekoger, som varmer motorblokken op) og evt. i forbindelse dermed en kabinevarmer. Dette fås med kontaktursstyring lige til at sætte i stikkontakten, som selvfølgelig skal have jord også (3-benet) for sikkerhedens skyld.
Frej
Hej
Der er en der skriver at en gasvarmer er god i en garage , dette vil jeg på det kraftigeste fraråde , da når man bruger en gasvarmer afgiver den nogle luftarter som gør at alt bliver ræverødt af rust.
Mvh
Bej
Glem al den snak om opvarmning i garagen.
Bilen rådner lynhurtigt p.gr af kondens. Som det nævnes er problematikken den samme som i huset der er isoleret: for lidt udluftning og dermed en alt for høj luftfugtighed.
Skal garagen være stor nok til bilen + de gamle sofaer, skænke, gulvtæpper og hvad folk ellers putter af affald i deres garage, mener jeg at det er bedst at dele rummet op i 2 afsnit. Ét til bilen og et til affaldet.

wink ( der er kun én i dag )

VIDEN ER VEJEN TIL VISDOM.

Hej MUFI

Det er skam bemærket cool

Med venlig hilsen

Jørgen
Der findes nogle pjecer - TOP pjecer, der handler om fx. opbygning af træskeletter - spær m.m. Jeg mener at de kan lånes på biblioteket. Hvis man følger dem kommer man ikke galt afsted. Jeg har selv for år tilbage lavet en tilbygning på ca. 50 m2 til et sommerhus ved at følge dem. Alt gik fint igennem hos kommunen. Deres tekniske afdeling skrev til mig, at de kunne se, at jeg havde brugt disse pjecer og det var de godt tilfredse med.
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis