Skærmindstillinger.

Hej til Jer.

I forbindelse med at strømmen har været taget fra skærm og computer startede skærmen op med andre skærm værdier en den plejede. jeg forsøgte så med andre indstillinger men kan ikke huske den oprindelige. Hvor kan man se hvad som er den korrekte indstilling for skærm.

Teksten er blevet mere uklar og ulden og i enhedshåndtering er der to enheder som tilsyneladende ikke fungere er det dem som laver rod i det?


Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Du højreklikker på et ledigt sted på skærmen og i rullemenuen vælger du skærmindstillinger. Derefter vælger du avancerede indstillinger i rullemenuen kan du nu vælge skærmopløsning, og måske er der et felt, hvor der står anbefalede indstillinger. Når du har valgt indstilling klikker du på anvend, og så er indstillingerne fastlagt og bliver der, selv om du slukker for skærmen.

fase
Hej igen Fabrin.
Tak for svar. Det har jeg gjort, men det mærklige er at den indstilling som anbefales helt sikkert ikke er den samme som før. Jeg kan se det på propertionerne af det billed som jeg har på skrivebordet. Jeg prøvede at gendanne computeren til sidste gendannelsespunkt og det hjalp faktisk på teksten på skærmen, den er nu mere som før. De to enheder som der er gul trekant ved har jeg indtil videre fjernet og der er ikke sket noget ved det endnu. Vi havde forleden et kæmpe tordenskrald som ryddede al el i Løgstør kirke, og det gamle hfirelæ i garagen faldt ud, men det nye her i beboelsen skeete der ikke noget med. Kan det ha haft indflydelse på min computer?

Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis