Fattig student - Køb af grund i skoven?

Ja, jeg har postet det her spørgsmål et par steder, ford det dækker både juridiske, praktiske og købsspørgsmål.
Jeg har 3000 om måneden. Jeg læser ved Københavns Universitet.Jeg er spejder, og ved hvordan man laver bål, bygger trækonstruktioner og bygger lejrplads. 
Jeg har gået og tænkt på hvad der kunne være den absolut billigste måde at bo på, for jeg er snart en smule desperat.

Min plan er: Købe et lille stykke skov, vi snakker 50 kvm, bygge en hytte eller anden permanent konstruktion (se billede. Det er den slags hytte som partisanergruppen Bielski i Hvidrusland boede i under anden verdenskrig)

Have adresse hos den landmand jeg har købt jorden af. Strøm til mobilen og computeren fås på universitetet, bad kan man få i svømmehaller. Grave muldtoilet og køleskab. 
Gode råd og links modtages gerne, men ikke grunde til at det ikke kan lade sig gøre. Det skal kunne lade sig gøre at bo så billigt. 


Thorbjørn
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg tro ikke du bare kan købe 50m2 skov, og så bygge en lille hytte...

Men du kan måske finde en skovejer, der vil lade dig bygge en hytte i hans skov, men du skal nok ikke spørge myndighederne...

Vi prøver igen, i morgen --
Hvis du ser det fra landmandens synspunkt. Hvorfor skulle han være interesseret i at gøre noget ulovligt for at hjælpe dig? Vil du betale ham en fast rate hver måned for at have postadresse hos ham? Og at han skal dække over at du bor ulovligt i hans skov?

Det virker som en urealistisk plan for mig.

Nu er jeg heller ikke fra københavn, men findes der skove i nærheden af københavn som er til at komme i nærheden af for penge?

Hvis du ikke kan finansiere din bolig så lav et studielån imens du læser. Et par tusinde om måneden vil give dig en gæld på ca. 130.000kr over 5 år. Men formentligt vil du have meget mere tid til at koncentrere dig om dit studie og dermed være i stand til at få et job hvor du hurtigt tjener de penge hjem igen når du er færdig.
Helårsbeboelse af kolonihavehuse blev gjort lovligt - og Københavns Kommune ser ud til at have været positive over det.
http://jyllands-posten.dk/indland/kbh/ECE3302414/Lovligt-at-bo-fast-i-kolonihave/

Tag evt et kig på Kolonihaveloven.
https://www.retsinformation.dk/Forms/r0710.aspx?id=13142

Der kom ændringer i år - i hvert fald for huse over 60kvm og i Odense. Men nu handler det her jo om København.

Held og lykke med projektet :-)
Stedet skal være godkendt til beboelse før det er lovligt, at have adresse der. Dvs. der skal vidst være vand og strøm og være beboelsesklar. Det lyder ikke som du kommer til at spare så mange penge på det.. Det er desværre ikke så simpelt mere, regering skal jo være indover og have deres del

Hilsen,
T Hansen
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis