sætte skydelåger op i entre ved vaskesøjle

Hej jeg har overvejet at sætte skydelåger op i vores entre. pt er der et højskab med to låger. det er nok et 90 cm bredt skab, som fungerer som teknikskab, så kommer der et bord med vask i og en smulebordplads, nok ca 50 cm og så vaskesøjlen. jeg tænker på en høj gavl for enden af denne og ellers bare skydelåger foran. så vil jeg sløjfe vasken og blot blænde rørene af. på dennnemåde får vi mere plads til at hænge jakker og en pænere entre. ulempen er vores tørretumbler er en kondenstumbler og bliver lukket inde i skabet. for en del af min ide er at beklæde gavlen og lågerne med støjdæmpende plade, har folk nogle forslag/ gode råd til min ide.

6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
ingen råd
Kan du ikke præssisere dit ? lidt.

Tror det bliver lidt nemmere for dig at få nogle svar.

Må jeg på min vanlige vis takke på forhånd for et eller nogle svar?
Med venlig hilsen 
maskinsnedker. (emeritus)

Den korteste vej mellem mennesker er et smil.
ulempen er vores tørretumbler er en kondenstumbler og bliver lukket inde i skabet. for en del af min ide er at beklæde gavlen og lågerne med støjdæmpende plade, har folk nogle forslag/ gode råd til min ide.

Heri ligger udfordringen.
1 hvis jeg sætter dæmningsmatetriale på inderside af låger, hvad skal det så være?
2 er ideen dum når vi skal hænge jakker i skabet og lukker dem inde med en kondenstørrer og vil det være bedre hvis den er med aftræk?
er der nogle udfordringe rjeg har glemt at tage højde for

Støj dæmpning:

Kan du købe ved F.eks. Biltema de har nogle plader til motor rum på både.

Synes at kunne se af post nr at du bor nær ved Biltema.

Kondens tumbler (har en selv) skal af med varmen i den er der er en varmeveksler som skal renses blæses ren for "nuller-mænd" tit for at virke optimalt.

Du undgår ikke en smule fugt rigtigt, så en kodens tørre vil sikkert være en god ide.

Ideen med at hænge øj ind i skabet synes jeg ikke så godt om, "fugt", du tænker(gætter) sikkert at din evt. fugtige jakke kan tørre i skabet, har jeg ret?


Må jeg på min vanlige vis takke på forhånd for et eller nogle svar?
Med venlig hilsen 
maskinsnedker. (emeritus)

Den korteste vej mellem mennesker er et smil.
nemlig for det gør nogle af dem nu. i vores teknikskab er der blotlagt varmerør og det gør jo jakkerne tørrer. vores hus er 8 år gammelt.
Jeg har bare opdaget vi sjældent bruger vasken. så kunne vi jo droppe den og bordet. proppe rørrene af og så have alle jakker derinde og skydelåger og isolere yderligere for støj ved vaskesøjlen.
fordelen er mere orden i gangen, mindre støj fra vaskesøjle
ulempe at der måske kan komme for meget fugt til jakkerne når kondenstumbleren kører.
den nye plads jeg for frigivet ved nuværende knagerække skal bruges til blot at have en enkelt knarerække til gæster og en skobænk (altså en bænk man kan sidde på for at få sko på og med plads til sko nedenunder.

Det er ikke støjdæmpning der bliver problemet. Og hvorfor i det hele taget støjdæmpe. Hvis det er vaskemaskinen der lyder som "toget der kommer ind på spor 4" når den centrifugerer, er det måske bedre at skifte lejer i den.

Hvis du kan mærke hvor luften kommer fra i tumbler kunne det føres uden for. Men vaskemaskinen giver jo også lidt fugt. Så jeg ville foreslå at der er ventilationshuller både nederst og øverst i dine låger. Så ryger støjdæmpning, men fugten kommer ud både fra vaskemaskine, tumbler og de fugtige jakker. Og gangen kan blive præsentabel.


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis