Drivhus af termoruder

Jeg kunne godt tænke mig hen over sommeren at bygge endnu et drivhus på en gammel sokkel, jeg har en stak termoruder 140x128 cm uden karm. Jeg har i forvejen tænkt mig at drivhuse skal opbygges lidt alla et maskinhus med 3 I bjælker som stålspær, også bygge konstruktionen henover dem, da det skal stå et temmelig vindudsat sted. Men gir det overhovedet mening at opbygge drivhuset i termoruder, jeg forestiller mig at det i ydresæsonen vil kunne holde lidt mere på varmen, dog er sokkel og gulv ikke isoleret, så jeg ved ikke om det gør en forskel at lave det med termoruder, er det besværet værd eller skal jeg bare skille termoruderne ad og opbygge det af enkeltlag glas.
Mvh
Johnny

2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg tror ikke det er nogen fordel med termoruder, det vil kunne holde lidt længere på varmen, men det er nok kortvarigt, og i efteråret er der jo heller ikke meget sol, så der er ikke meget varme at holde på.
tror dog heller ikke det gør nogen skade, bare sørg for at der er en form for automatisk udluftning når der bliver for varmt, med termoruder, kan der jo netop blive langt varmere end nogen planter har godt af....

Jeg har lige fået skiftet nogle af mine gamle termoruder af den lokale tømrer ( www.cvbyg.dk ), og de nye vinduer har en tynd film på indersiden, som gør at sollys kan komme ind, men ikke ud igen. På den måde holder de mere på varmen, og det er nok sådan nogle du skal bruge, hvis det skal have en hjælpende effekt.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis