Lægter til isolering

Hejsa

Okay, en del har hjulpet mig herinde ang besvarelse af diverse spørgsmål, omkring et kolonihavehus projekt jeg har. Efterhånden som jeg er kommet hen i forløbet, kan jeg se at det bliver meget omkosteligt at sætte i stand, hvilket jeg ville tage en masse penge på, hvis jeg skulle sælge det igen. Derfor bliver jeg nød til at omstrukturere mine planer væsentligt. 

I starten ville jeg isolere med 95 mm rockwool og bygget op af et stålskelet med 2 lag gips på. Efter flere udregninger fandt jeg ud af, at jeg skulle bruge 92 gipsplader og jeg havde ikke lige regnet med et stålskelet koster så meget som det gør. Derfor går jeg med tanker om at isolere med 95 mm rockwool, bygget op af lægter og 1 lag gips istedet for. Jeg skal være der en månedstid i sommeren, og nogle småture engang imellem. Synes i sidstnævnte er en dårlig ide? Over vinteren bruger jeg det overhovedet ikke.

Jeg snakkede med min storebror ang. at bygge et skelet op af lægter. Jeg troede man kunne sætte nogle lægter op, isolering, dampspær og så gips til sidst. Han sagde at hvis det skulle gøres på den korrekte måde, så skulle lægter bygges op forskudt, eller som noget trappeligende skelet for at undgå kuldebroer. Er det noget der er streng nødvenligt at gøre, når jeg skal lave skelettet, eller synes i det er ok, blot at lave et skelet, når det bare er et kolonihavehus?

mvh Mads

Hejsa Okay, en del har hjulpet mig herinde ang... Vis hele indlægget
18 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Hej igen alle sammen

Jeg fik ikke lige skrevet tilbage, da jeg har haft noget travlt. Jeg ville lige følge op på tråden.

Jeg har haft en ven op og kigge med på det, og synes egentligt efterhånden jeg er kommet frem til en fornuftig løsning sammen med ham. Jeg kaster alle mine oprindelige tanker væk omkring det, og laver simpelthen en lille makeover på det, og så har det til at tilbringe nogle weekender i engang imellem. Alle de storebyggeprojekter er droppet, og nyder det som det er med lidt forbedringer over sommeren.

Jeg har bestemt mig for at fikse nogle ting her i sommeren, som jeg kan gå og hygge mig lidt med uden det tager om sig. Jeg har lagt et budget for det, så det ikke løber over genvind. Så jeg bruger de penge jeg tjente på at sælge de arkitekttegnede møbler, som stod i kolonihavehuset.

Jeg takker mange gange for input. Det er helt klart at den mørke tid også har bæret præg på mit syn på huset.

Mvh Mads

Det glæder mig at du har fundet en løsning, og du skal se, når vi nu kommer hen i April, vil du sikkert ikke være til at drive hjem fra hytten. Det er ofte sådanne steder man får ro til de lidt større tanker.

Og som du skriver, tag lidt af gangen Rom blev ikke bygget på en dag, det gør din hytte heller ikke. Men netop de små ting man når, kan give en meget stor tilfredshed.

mange tak for det håndværker :-) Jeg kommer nok stadigvæk til at spørge om en masse ting herinde, men det er mest for at lære noget, og prøve det af osv. Små skridt af gangen. Så håber du stadigvæk er frisk på den hjælp jeg har fået indtil nu af dig :-)

mvh Mads
Annonce
Nu ved jeg ikke om folk stadigvæk får mail på tråden her, men jeg fik heldigvis solgt mit kolonihavehus, så jeg fik pengene hjem + en del ekstra. Jeg er godt nok glad. Jeg endte at lave en fin lille makeover af huset. Jeg lavede haven fin, malede huset og satte 5 gipsplader op.
Det var da godt at du slap med skindet på næsen, og lidt trist at du ikke har kolonihavehus. Men nogen gange skal man følge mavefornemmelse, uden at skele til tidligere "store planer"

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Så sandt Elmand. Jeg tror måske jeg har gjort det meget værre end det egentligt var. Jeg satte annoncen på facebook, og dagen efter lå der 11 mails i min indbakke. Så jeg slap med skindet i næsen, og lærte rent faktisk en masse ting, som jeg kan bruge til det kommende hus
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også