Ruko terrassedørsgreb med lås kan ikke åbne

Hej

Jeg har et terrassedørsgreb med kode. Ruko Code Handle 7810, som ikke vil åbne.

Når jeg indtaster koden, lyser håndtaget grønt og man kan høre et lille klik, men håndtaget vil ikke åbne.

Er der andre som har haft lign. problem og som har en løsning?
6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Og du har prøvet at forsøge at åbne uden at trykke koden ind ?
Kunne det eventuelt skyldes at batteriet er afladet ?
Ellers må du have fat i en låsesmed !
Hej

Jeg har haft samme problem,- og det er satme frustrerende! Især når den er sat i med envejsskruer. Det lykkedes mig heldigvis at få den skruet af, og da den var under et år gammel, fik jeg den byttet på garantien. Det var ikke batteriet det var galt med. Det skal kunne holde til mange tusinde åbninger og holde i mange år.
I starten lykkedes det mig at få den åbnet efter nogle forsøg, men til sidst ville den ikke. Det må være et vekendt problem hos Ruko,- så prøv at ringe til deres kundeservice. Ellers må du skrue den af. Hvis den ikke er dækket af garantien, så ville jeg nok vælge en anden model, da det åbenbart er noget der sker i ny og næ. Sgu ærgeligt hvis man står og skal ud af huset hvis dr er ildebrand feks

Mvh Jan
Jeg blev kontaktet af dem som har leveret håndtaget til den snedker som har lavet min dør.
Straks han hørte om problemet, tilbød han at skifte håndtaget, så nu venter jeg på at snedkeren kommer forbi og skifter håndtaget.

en af jer har nævnt brand sikkerhed.!

at de der låsekode håndtag. må der være en form for brand sikkerhed indbygget. håndtaget uden at man spilder tid på koden når det virkelig brænder.hvis det ikke er monteret på en "glasdør." (taresse dør).!

 

Skrevet af hans2.hansen på 26-02-2015 14:16

en af jer har nævnt brand sikkerhed.!

at de der låsekode håndtag. må der være en form for brand sikkerhed indbygget. håndtaget uden at man spilder tid på koden når det virkelig brænder.hvis det ikke er monteret på en "glasdør." (taresse dør).!

 

Det er der mig bekendt ikke regler for. Det er jo det samme når man skal bruge nøgle til den indvedige side af cylinderen på yderdør.

Og det er der jo mange der gør for at undgå indbrud, (tyven har ingen udgang/flugtvej) ligeså vel som der er nogen der sætter dette låsehåndtag på terassedøren. Hvis den kunne nødbetjenes ville ideen jo falde til jorden.

Om man syntes det har en god præventiv løsning er jo en smagssag. Jeg har fravalgt låsehåndtag og indvendige nøgler, så jeg kan flygte ved brand og evt. hjemmerøveri. Som præventiv løsning har jeg så udvendig overvågning.

 

 

Jeg har også et Ruko code handle som er i stykker for 2. gang. HOLD JER FRA DET PRODUKT.
Nogen der kan anbefale alternativ så vi kan låse terrassedøren?
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis