"Snyde Jensen" Favorit Sauce

Så lige, at en flere år gammel tråd omkring Jensen Favorit Sauce, var blevet vækket til live.
Men synes lige vi skal have en ny

Her er min version, som min søn og jeg har frembragt for et års tid siden.
Da vi havde lavet den, kom der tilfældigvis en bekendt, der arbejdede hos "Jensens Bøfhus" forbi.
Vi fik vedkommende til at smage på sovsen og bad om at få at vide hvad det var.
Svaret kom prompte:
Det er Jensens Favoritsauce!

Så vi tror, at vi har ramt rigtigt

- 1 lille dåse tomatpure.
- 2 spsk. ketchup.
- 2 spsk. tomatpure fra "dunk".
- 2 tsk sukker.
- 1 tsk. (med top) hvidløgspulver.
- ½ tsk cayennepeber.
- 2 tsk. paprika.
- 2 tsk. karry.
- ½ tsk. chillipulver. (Kan udelades, hvis den ønskes mindre skarp)
- ½ tsk. salt.
- 1 spsk. engelsk sauce.
- 1 dl piskefløde.

Ovenstående røres sammen til en pasta, der langtsomt varmes op og fortyndes med 4 dl. piskefløde.

Koges ind i et par minutter og er derefter klar.
Vupti... velbekomme.

Om det er billigere at lave den selv?... nej, det er ikke sikkert, men det er sjovere, fordi man kan... og lidt billigere er det nok alligevel

 " Hvis alt ser ud til at være i orden, så er der noget du har overset "


Med venlig hilsen

Jan

Solus 24 "Ofelia"   ___/)__/)_            www.solussiden.webs.com

7 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Den skal helt sikkert prøves, dog 2 spørsmål - hvad er tomatpure fra dunk? og har du evt. prøvet med en fløde bestående af mindre % ?

MVH

Hej Nosi...

I min lille verden, findes der tomat pure fra de der små, eller halvstore dåser, som man kan få i supermarkedet.
Og så er der den mere flydende form... det er den du køber i dunke... ligesom ketchup.
Den første er meget koncentreret. Den anden er ikke så skarp.

Nu har jeg det gerne sådan, at man ikke skal spare for meget på fedt %´erne
Det kan i værste fald ende op i noget uspiseligt Anne Larsen ædelse, som end ikke en hund kan være tjent med

F.eks. har jeg engang set en opskrift på kalorielet risalamande... det er bare en dødssynd. Der er kun en vej.... og den er ikke sund Min holdning er generelt, at kan man ikke acceptere dette, så find dog på noget nyt kalorielet fis til at ødelægge en perfekt julemiddag med.... lad da risalamanden være... den har da ikke gjort noget...bøvs 

Nå, spøg til side... vil man lave en light version af min "Snyde-Jensen", ville jeg nok prøve en "kraftig" creme fine... det tror jeg er OK. Men husk at du så skal bruge 2 stk.  Og så bliver det jo nok ikke billigere

Go´ fornøjelse

 " Hvis alt ser ud til at være i orden, så er der noget du har overset "


Med venlig hilsen

Jan

Solus 24 "Ofelia"   ___/)__/)_            www.solussiden.webs.com

Tak jbr..

Ved du hvad - jeg dropper sgu det der, med fløde og mindre %, jag er enlig ikke den store sundhedsguru. Jeg har tidligere prøvet at skifte fløde ud med creme fine, resultatet var vel ok, men ikke perfekt OG hvis man ikke drikker den sovs var dag, så fred med det.

Jeg vender tilbage når sovsen er afprøvet.

MVH

nosi
Det er jo rigtigt, man skal bare spise den med måde... så er det nok ikke så slemt.
Så må man bare have en ekstra gang salat i den uge

 " Hvis alt ser ud til at være i orden, så er der noget du har overset "


Med venlig hilsen

Jan

Solus 24 "Ofelia"   ___/)__/)_            www.solussiden.webs.com

Skrevet af jbr på 30 jan 2011 08:38
Det er jo rigtigt, man skal bare spise den med måde... så er det nok ikke så slemt.
Så må man bare have en ekstra gang salat i den uge

Med måde???

Er det noget med at få syet kæberne sammen?

Med venlig hilsen
ktm

 

Annonce
Ja, det kunne det da være... den sovs er svær at stoppe, når den først er begyndt

 " Hvis alt ser ud til at være i orden, så er der noget du har overset "


Med venlig hilsen

Jan

Solus 24 "Ofelia"   ___/)__/)_            www.solussiden.webs.com

Ihh det var mig der bragte den gamle tråd til live igen med min version af jensen sovsen http://www.valo.dk/opskrifter/node/218

Jensen-sovs er altid et godt tema
Jeg må da helt klart have afprøvet din udgave på et tidspunkt

En god ide (hvis man ofte laver jensen sovs fra bunden) er at lave et stort glas med en blanding af krydderierne og sukkeret.
Så skal man ikke stå og fedte med alle de forskellige krydderier hver gang. I min version bruger jeg så blot 3 spsk. af krydderblandingen sammnen med de våde ingredienser... så er sovsen klar i løbet af ingen tid

Krydder blandingen er også super på kylling, hakkebøf m.m. der steges på panden sammen med et stænk engelsk sauce og sojesauce MUMS!
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis