Så lige, at en flere år gammel tråd omkring Jensen Favorit Sauce, var blevet vækket til live.
Men synes lige vi skal have en ny
Her er min version, som min søn og jeg har frembragt for et års tid siden.
Da vi havde lavet den, kom der tilfældigvis en bekendt, der arbejdede hos "Jensens Bøfhus" forbi.
Vi fik vedkommende til at smage på sovsen og bad om at få at vide hvad det var.
Svaret kom prompte:
Det er Jensens Favoritsauce!
Så vi tror, at vi har ramt rigtigt
- 1 lille dåse tomatpure.
- 2 spsk. ketchup.
- 2 spsk. tomatpure fra "dunk".
- 2 tsk sukker.
- 1 tsk. (med top) hvidløgspulver.
- ½ tsk cayennepeber.
- 2 tsk. paprika.
- 2 tsk. karry.
- ½ tsk. chillipulver. (Kan udelades, hvis den ønskes mindre skarp)
- ½ tsk. salt.
- 1 spsk. engelsk sauce.
- 1 dl piskefløde.
Ovenstående røres sammen til en pasta, der langtsomt varmes op og fortyndes med 4 dl. piskefløde.
Koges ind i et par minutter og er derefter klar.
Vupti... velbekomme.
Om det er billigere at lave den selv?... nej, det er ikke sikkert, men det er sjovere, fordi man kan... og lidt billigere er det nok alligevel