Rabat på leje af professionel fliserenser

Lej en trailer med professionelt fliserenser-udstyr med imprægnering til efterbehandling

Du får 100 kr. i rabat på leje af fliserenserudstyr hos Lejmigfliserens.dk.

Prisen på 2.595 kr. dækker 1 dags leje af udstyr, inkl. algerens og imprægneringsvæske til 80-100 kvm. Mere kan tilkøbes.

Brug rabatkoden når du bestiller på Lejmigfliserens.dk

Nyhed: Nu kan vores trailere afhentes hos Plantorama og udvalgte Bauhaus-butikker.

Nyt koncept – Professionel gør-det-selv fliserens

Hvert år kæmper de fleste husejere med flisepest og alger på deres fliser. Specielt flisepesten, har sat sit præg på de danske haver, de seneste 9 år. Dette skyldes at svovludledningen fra blandt andet landbruget er blevet nedsat. Dermed er vækstbetingelserne for flisepesten forbedret til stor udmattelse for mange gør-det-selv danskere, der årligt skal bruge tid på at fjerne den grimme belægning.

Der findes rigtig mange måder, hvorpå disse grålige blomstringer kan fjernes og indtil nu har det betydet hårdt arbejde med diverse skrubbemetoder. Selvfølgelig er der også muligheden for at betale sig fra det, hvilket dog kan være en dyr løsning, hvis du har mange kvm af fliser.

Nu findes der et nyt koncept på markedet, www.lejmigfliserens.dk, som gør arbejdet nemmere for gør-det-selv folkene, hvilket indebærer muligheden for at leje en professionel fliserenser. Maskinen er monteret med et lukket system, som med konstant roterende dysser og nogle af de mest effektive produkter renser fliserne pæne og efterlader flisen beskyttet mod yderligere angreb.

Gør-det-selv traileren

Alt udstyr til fliserensning er samlet på lejmigfliserens traileren, som lejes en fuld dag, hvilket betyder at hvis du har mange kvm kan du komme i mål på samme dag. Har du tilgengæld ikke har så mange kvm fliser, så kan du evt. slå dig sammen med naboen – selvfølgelig uden ekstra omkostninger, da det er din for en dag.

Efter leje af fliserenseren, skal den blot leveres tilbage til afhentningsstedet som du modtog den.

Læs mere om Lejmigfliserens.dk her

 

Se rabatkode her

 

Brug rabatkoden når du handler på Lejmigfliserens.dk. Efter du har valgt dato og evt. tilkøb, skal du indtaste rabatkoden. Så trækkes rabatten automatisk.

Se også rabatter hos:

 

Her er din rabatkode
lavdetselv2017
Brug rabatkoden når du handler på Lejmigfliserens.dk. Efter du har valgt dato og evt. tilkøb, skal du indtaste rabatkoden. Så trækkes rabatten automatisk.