Træbeskyttelse og maling med op til 46% rabat!

Skal du male i påsken? Vi har lavet en aftale med Malgodt.dk om et gruppekøb på højkvalitets træbeskyttelse og forskelligt udendørsmaling fra PP Mestermaling. Der er ovenikøbet gratis levering til din adresse inden påske! Vælg mellem 4 forskellige produkter med mellem 33%-46% rabat.
PP
Træbeskyttelse Heldækkende
En beskyttende maling til træværket udendørs. Malingen dækker træværket helt og beskytter mod vind og vejr.
Bestil her (udkøbet)
10 liter
34% rabat
Normalpris: 1.042 kr.
PP
Facadeacryl
Glans 5
Anvendes som all-round maling til facader, beton, vægge, træværk etc., ind- og udvendigt. Er velegnet til flader, hvor der stilles store krav til vaskbarhed og slidstyrke.
Bestil her (udkøbet)
10 liter
46% rabat
Normalpris: 1.117 kr.
PP
Olieemulsions-maling
Olieemulsionsmaling giver en helmat overflade. Kan anvendes på tidligere kalkede overflader og andre malede eller ikke-malede overflader.
Bestil her (udkøbet)
10 liter
33% rabat
Normalpris: 824 kr.
PP
Vinduesmaling
Giver en åndbar, robust og vejrbestandig overflade. Anvendes udendørs på træværk, specielt velegnet til vinduer og døre. Også til rustbeskyttet jern.
Bestil her (udkøbet)
6 liter
44% rabat
Normalpris: 1.034 kr.
Del med dine venner
Leverandørens beskrivelse

Ugens gruppekøb giver alle på Lav-det-selv.dk store rabatter på træbeskyttelse og maling til udendørs brug. Der er rabat på fire forskellige produkter fra PP Mester Maling - et mærke der normalt er målrettet professionelle malere. Kvaliteten er derfor høj, hvilket betyder, at det holder længe og har en bedre dækkeevne end discount-mærker.

Der er gratis fragt inkluderet i prisen og alle produkterne kan tones i valgfri farve uden merpris. Du kan købe ét eller flere af produkter.

Leveringstiden er 2-3 hverdage fra bestilling - dvs. du får malingen inden påske!

Klik her for at bestille (udløbet)


Om leverandøren
Malgodt.dk er en online malingbutik, som har faste lave priser på PP Mester Maling - et mærke der er målrettet professionelle malere. Folkene bag butikken er selv malerere og kan derfor yde en kompetent rådgivning. Kunder af Malgodt.dk har givet firmaet topkarakter på Trustpilot (9,6 ud af 10).

 

Det med småt
  • Når du bestiller her, modtager du et værdibevis på de købte varer.
  • Ved bestilling giver du os ret til at videregive ordreinformationerne til leverandøren (Malgodt.dk)
  • Leverandøren (Malgodt.dk) sender automatisk varerne til dig på din adresse eller gør dem klar der hvor vælger at afhente dem. Forvent 2-3 hverdages leveringstid.
  • Du har 14 dages returret på uindløste værdibeviser.
  • Se øvrige handelsvilkår her

Husk: Hele ideen med gruppekøb er, at vi kan få større rabatter fordi vi går sammen. Del derfor gerne dine erfaringer med os andre i forummet eller ved at skrive direkte til LDS.

FRI FRAGT

+

GRATIS TONING
UDLØBER OM:
 
 
Ideer til nye gruppekøb?

Alle kan foreslå nye gruppekøb og stemme på de forslag man er interesseret i. Se alle forslag til nye gruppekøb og lad os høre hvad du synes vi skal arrangere gode priser på.

Få besked ved nye gruppekøb

Skriv din email
Hvad er "gruppekøb"?

Ideen er enkel: Vi går sammen om at skaffe gode priser på spændende varer eller en ydelser. Vi bringer "gruppekøbet" her på siden og står for alt det praktiske omkring bestilling og betaling.

Tilbuddet gælder normalt i én uge, hvorefter det udløber.

Du bestiller og betaler her, hvorefter du får et værdibevis fra os pr. email. Derefter bliver du kontaktet af leverandøren og får varerne tilsendt.

Hvis du fortryder, kan du få pengene tilbage i 14 dage eller indtil du har lavet en endelig aftale med leverandøren.

Se detaljerne i vores handelsbetingelser her.